net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα KTM RC16

Η νέα KTM RC16

ΚΤΜ RC16 MotoGP

Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα ΚΤΜ RC16, είναι η επιστροφή της Αυστριακής μάρκας στα MotoGP. Με αναβάτες τους Bradley Smith και Pol Espargaro και με ισχυρό κινητήρα V4, φιλοδοξεί να καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

 
Για τη σεζόν 2017, η ΚΤΜ θα είναι η νέα εταιρία που θέλησε και πάλι να συμμετέχει στα MotoGP. Η αυστριακή εταιρία δεν πέτυχε καλούς χρόνους,  κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμαστικών στο Phillip Island της Αυστραλίας και όλα δείχνουν ότι πρέπει να κάνει κάποιες διορθώσεις, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η νέα μοτοσυκλέτα έδειξε να είναι πιο αργή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, αν και φαίνεται να αφήνει υποσχέσεις για το φετινό πρωτάθλημα, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι είναι η νεοφερμένη της παρέας.

Υπεύθυνοι για να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή να δαμάσουν τον τερατώδη V4 κινητήρα, είναι οι Bradley Smith και Pol Espargaro. Οι αναβάτες θα συνεισφέρουν δίνοντας σημαντικές πληροφορίες και οι οδηγίες τους προς την ομάδα για τη βελτίωση του χειρισμού και τον τρόπο που περνάει η δύναμη στην άσφαλτο. Η φετινή σεζόν θα αποτελέσει μια εποχή ανάπτυξης.

Η ΚΤΜ έχει επίσημη συνεργασία με τη Red Bull, πράγμα που σημαίνει, ότι η ομάδα έχει εμπειρία, όταν πρόκειται για τομείς όπως μάρκετινγκ και παρουσίαση. Για αυτό το λόγο η άκρως εντυπωσιακή φορεσιά της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, συμπληρώνεται από το έμβλημα της Red Bull.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ