net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KTM RC8 Naked Cistom!

KTM RC8 Naked Cistom!

KTM RC8 Naked Cistom!

KTM RC8 Naked

Μια μοτοσυκλέτα που μετουσιώθηκε, από supersport σε ένα επιβλητικό supernaked με εκπληκτικά aftermarket περιφερειακά.

 
Λες και το ΚΤΜ RC8 δεν ήταν αρκετά εξωτικό σαν superbike, ο βελτιωτικός οίκος Deus ex Machina αποφάσισε να το φτάσει στα απόλυτα άκρα. Με ένα μοντέλο σαν βάση και μεγάλες εξωτερικές μετατροπές, οι βελτιωτές δημιούργησαν αυτή την υπέροχη κατασκευή. 

Οι Deus ex Machina δεν πείραξαν καθόλου το πλαίσιο ή τον κινητήρα, το έκαναν όμως για όλα τα άλλα! Η σέλα, η ουρά και το τεπόζιτο είναι χειροποίητα φτιαγμένα από αλουμίνιο. Για το πίσω φτερό και τη μάσκα, αλλά και τα προστατευτικά του ψυγείου, έχει χρησιμοποιηθεί ανθρακόνημα, ενώ όλη η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε αυτό το έντονο μωβ χρώμα που αλλάζει χροιά ανάλογα με τη γωνία θέασης! 

Το βασικό χρώμα συνδυάζεται με γκρίζες λεπτομέρειες, ενώ το εμπρός προβολάκι φέρει φωτισμό LED. 

Όλα τα… λεφτά όμως –κυριολεκτικά και μεταφορικά-, είναι στα περιφερειακά αυτής της δημιουργίας. Η Deus ex Machina εξόπλισε την RC8 με πηρούνια Marzocchi διαμέτρου…58 χιλιοστών, ενώ οι τροχοί προέρχονται από την Marchesini. Στα φρένα έχουν χρησιμοποιηθεί περιφερειακά Brembo, ενώ τις αισθητικές λεπτομέρειες παρέχουν αξεσουάρ της Rizoma. 

Τέλος, η επιβλητική εξάτμιση της Akrapovic συμπληρώνει την εικόνα από την τολμηρή αυτή δημιουργία. Ας την απολαύσουμε, στις φωτογραφίες. 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ