net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KYMCO AGILITY 16+ 125 Νικητής

Η κλήρωση του Best Moto 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Ανακοινώθηκαν οι 4 μεγάλοι νικητές. Ο 3ος υπερτυχερός είναι ο κ. Κλουμάσης Χριστόφορος.

 
Ο διαγωνισμός Best Moto 2017 διεξήχθη τη Πέμπτη, 18/05, όπου ανακοινώθηκαν οι 4 μεγάλοι νικητές της κλήρωσης και οι 100 επιλαχόντες. Μετά από επιβεβαίωση των προσωπικών στοιχείων ανακοινώνουμε με χαρά, πως ο 3ος μεγάλος νικητής είναι ο κ. Κλουμάσης Χριστόφορος.

Ο κ. Κλουμάσης κέρδισε ένα KYMCO AGILITY 16+ 125, μια ευγενική χορηγία της εταιρείας «MOTO TREND Α.Ε.», επίσημος εισαγωγέας της KYMCO . Το περιοδικό Μοto Τρίτη εύχεται καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Παραθέτουμε τη δήλωση του τυχερού νικητή: 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω ακόμα,  νομίζοντας ότι είναι πλάκα. Έχω τρελαθεί από χαρά για ακόμα έναν λόγο. Έκανα έρευνα αγοράς για νέο σκούτερ αντικαθιστώντας την υπάρχουσα μηχανή που έχω προ δεκαετίας. Τελικά, το Moto Τρίτη όχι μόνο σε ενημερώνει για ό,τι νέο κυκλοφορεί και είναι στα μέτρα που χρειάζεσαι, αλλά σε εκπλήσσει κιόλας με μεγάλα και χρηστικά δώρα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι το περιοδικό και όλους τους συντελεστές.»




 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ