net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Jorge Lorenzo με την μοτοσυκλέτα της Ducati!

«Κακός» Jorge Lorenzo

Μετά την άσχημη χθεσινή του επίδοση ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jorge Lorenzo, μίλησε σε ξένο περιοδικό για τους λόγους που κατέληξε στην 17η θέση.

 
Εχθές ήταν η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών στην πίστα της Sepang και οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με τις φετινές τους μοτοσυκλέτες. Κάποιοι τα πήγαν καλά ενώ κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν «προβλήματα». Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Jorge Lorenzo ο οποίος τερμάτισε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο λόγος είναι ότι ανακάλυψε πως η πορεία των 9 χρόνων που είχε με την Yamaha τον έκανε να συνηθίσει σε εκείνη την μοτοσυκλέτα πολύ περισσότερο από όσο νόμιζε.

Συγκεκριμένα είπε πως «Σε αυτή την πίστα συνειδητοποίησα πως η μοτοσυκλέτα που οδηγώ τώρα με εκείνη που οδηγούσα επί 9 σερί χρόνια έχει τεράστια διαφορά. Τώρα πρέπει να κάνω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην νέα μου μοτοσυκλέτα και το δεύτερο είναι να βρω τον τρόπο να γίνω όσο γρήγορος θέλω να γίνω. Δυστυχώς χρειάζομαι περισσότερο χρόνο από όσο νόμιζα αλλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.»
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ