net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι πιστεύει ο Jorge Lorenzo για την αποχώρησή του και τις σχέσεις του με τον Valentino Rossi;

«Καλύτερα που φεύγω…»

Ο Jorge Lorenzo μίλησε για την αναχώρησή του από την Yamaha και αναφέρθηκε στον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ αυτού και του Valentino Rossi.

 
Σε αναμονή του τελευταίου αγώνα της σεζόν για το Moto GP, ο Jorge Lorenzo προέβη σε δηλώσεις για το επαγγελματικό του μέλλον και την μετάβασή του στην ομάδα της Ducati. O Ισπανός πιστεύει ότι ίσως είναι καλύτερα, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Valentino Rossi, που αποχωρεί αυτή την στιγμή από την ομάδα.
 
Συγκεκριμένα, λέει: «Νομίζω ότι τώρα θα είναι καλύτερα γιατί έχουμε μάθει πράγματα ο ένας από τον άλλο, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές
ομάδες. Ότι έχουμε μάθει μεταξύ μας, θα το βάλουμε κάτω στην πίστα»


«Όσο μοιραζόμαστε την ίδια ομάδα, κάποιος πρέπει να τερματίσει πιο μπροστά από τον άλλο. Τώρα όμως ίσως μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι από τις κοινές εμπειρίες μας στην πίστα».

Ο 29χρονος πρωταθλητής του 2015 ομολογεί ότι η μετάβασή του στην Ducati δεν θα είναι εύκολη: «Προφανώς, νιώθω ανάμικτα συναισθήματα. Θέλω να προσπαθήσω να τερματίσω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ στην Yamaha, μετά από όλα όσα μου έδωσαν κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Τώρα έχουμε 3 ακόμη μέρες με την Yamaha και μόλις τελειώσει και ο αγώνας την Κυριακής, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για την επόμενη μοτοσυκλέτα» 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ