net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο αρχηγός της Suzuki Davide Brivio!

Καλύτεροι το 2017

Tην σεζόν του 2017 η Suzuki θα αγωνιστεί χωρίς τα πλεονεκτήματα που είχε από την διοργάνωση του MotoGP τα 2 προηγούμενα χρόνια.

 
Η φετινή σεζόν του MotoGP είναι μόνο λίγους μήνες μακριά και οι ομάδες προετοιμάζονται για να έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Φέτος όμως μετά από 2 χρόνια θα δούμε την Suzuki να αγωνίζεται χωρίς τα πλεονεκτήματα που είχαν από την διοργάνωση έναντι στις άλλες ομάδες.

Οι παραχωρήσεις δίνονται στις πιο αδύναμες ομάδες από τους διοργανωτές σαν βοήθημα για να μπορέσουν να κλείσουν την απόσταση που έχουν από τις 3 μεγάλες ομάδες οι οποίες είναι η Ducati, η Honda και η Yamaha.

Ο αρχηγός της Suzuki Davide Brivio πιστεύει πως η στέρηση των παραχωρήσεων όπως επιλογή μαλακής γόμας στα λάστιχα ή τα επιπλέον καύσιμα δεν θα τους επηρεάσει καθόλου. Αυτές οι παραχωρήσεις είναι σημαντικές για μία ομάδα ώστε να αναπτυχθεί και να γίνει ανταγωνιστική. Φέτος η Suzuki θα αγωνίζεται όπως αγωνίζονται η Ducati, η Honda και η Yamaha και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα του Davide Brivio ώστε να βελτιωθεί και να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Το 2015 και το 2016 o Maverick Vinales κατάφερε να ανέβει αρκετές φορές στο βάθρο παίρνοντας και κάποιες νίκες με αρκετές από αυτές να μην συσχετίζονται με τις παραχωρήσεις. Η Suzuki για το 2017 θα αγωνίζεται σύμφωνα με τους ίδιους κανονισμούς που αγωνίζονται και 3 πρώτοι. Δηλαδή δεν θα μπορεί να βελτιώσει τον κινητήρα της από την στιγμή που θα αρχίσει η σεζόν ενώ ο συνολικός αριθμός κινητήρων είναι 7 για κάθε οδηγό. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ