net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν εκπλήσσεται ο Andrea Dovizioso από την ταχύτητα του Jorge Lorenzo πάνω στην Desmosedici!

«Καμία έκπληξη!»

Ο Andrea Dovizioso μιλάει για την απόδοση του μελλοντικού ομόσταυλού του Jorge Lorenzo στις πρώτες του δοκιμές, λέγοντας ότι το περίμενε να είναι πολύ γρήγορος.

 
Ο Andrea Dovizioso της Ducati θα συνεργάζεται πλέον με τον Jorge Lorenzo από του χρόνου, τρέχοντας μαζί του στην εργοστασιακή ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δοκιμών της εταιρείας στην Valencia, ο Dovizioso σχολίασε την απόδοση του Ισπανού –τον οποίο μάλιστα έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, στις κατηγορίες των 125 και 250 κ.εκ.!
Τι είπε συγκεκριμένα ο Ιταλός; «Νομίζω ότι ο Jorge έφτασε πολύ γρήγορα στα όρια της μοτοσυκλέτας. Ο γύρος του ήταν πραγματικά καλός. Σίγουρα αυτή η πίστα (σ.σ. της Valencia) είναι μία από τις αγαπημένες του και τον βοήθησε στο να προσεγγίσει την νέα μοτοσυκλέτα. Όταν όμως όλοι βελτίωσαν τους χρόνους τους ήταν δύσκολο για αυτόν.»

«Νομίζω όμως ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Ακόμη η μοτοσυκλέτα έχει όρια και ο Jorge δεν την γνωρίζει όπως εγώ. Εγώ είμαι 4 χρόνια εδώ και έχω ακολουθήσει κάθε βήμα της ανάπτυξής της.»

«Σχετικά με την ταχύτητα του, δεν με εκπλήσσει, γιατί ξέρω πόσο γρήγορος είναι ο Jorge. Για τον αγώνα, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κρατήσει τον ρυθμό. Αλλά τώρα έχουμε 9 ημέρες δοκιμών και μπορούν να αλλάξουν όλα»

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό που έχουμε την γνώμη του Ο Jorge θα πιέσει με τον ίδιο τρόπο που πίεσα εγώ. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο όριο της μοτοσυκλέτας είναι το ίδιο για κάθε αναβάτη Ducati και τόσο ο Gigi Dall Igna όσο και οι μηχανικοί συγκεντρώνονται εκεί» 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ