net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επικείμενο τέλος για τους Αγγλικούς Αγώνες Ταχύτητας;

Καταστροφή των Αγγλικών Αγώνων;

Η κυβέρνηση της Αγγλίας ανακοίνωσε πως θέλει να βάλει σε ισχύ ένα νομοσχέδιο που αφορά τις παροχές ασφαλιστικών εταιριών στους αγώνες ταχύτητας.

 
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο οι ασφαλιστικές εταιρίες παύουν να καλύπτουν οποιοδήποτε όχημα λαμβάνει μέρος σε αγώνες ταχύτητας και υποστεί υλικές ζημιές. Εάν αυτό το νομοσχέδιο τεθεί σε ισχύ, το μέλλον των Αγγλικών Αγώνων Ταχύτητας προβλέπεται δυσοίωνο.
Στους αγώνες ταχύτητας σίγουρα υπάρχουν υλικές ζημιές με το κόστος τους κάποιες φορές να είναι μεγάλο. Επομένως από την στιγμή που οι ασφαλιστικές εταιρίες πάψουν να καλύπτουν τις περιπτώσεις των οχημάτων, το κόστος για τις ομάδες θα ανέβει υπερβολικά. Αυτό σαν συνέπεια θα έχει αρκετές ομάδες να αποχωρήσουν από τους αγώνες ταχύτητας με αποτέλεσμα την σταδιακή κατάργηση των διοργανώσεων.

Η βιομηχανία των Αγγλικών Αγώνων Ταχύτητας απασχολεί 50.000 εργαζόμενους και συμβάλλει στην οικονομία του κράτους με το κατά προσέγγιση ποσό των 13 δις ευρώ! Είναι επίσης έδρα πολλών ομάδων και εταιριών που αναπτύσσονται και έχουν την ευκαιρία να αναδειχτούν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η Αγγλία αποτελεί μία απο τις χώρες που συμβάλλουν σημαντικά στους αγώνες ταχύτητας παγκοσμίως και αν αυτό το νομοσχέδιο περάσει σίγουρα διοργανώσεις όπως το British Superbike θα εκλείψουν.

Σε δηλώσεις του ο Steve Kenward, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής της ένωσης μοτοσυκλετών της Αγγλίας είπε πως «με αυτό το νομοσχέδιο η κυβέρνηση θα καταστρέψει μία επιτυχημένη βιομηχανία, που απασχολεί μεγάλο αριθμό ανθρώπων και επωφελούνται οικονομικά τοπικές και εθνικές επιχειρήσεις».
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ