net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό είναι το πλήρες σχέδιο ανάκαμψης για την σημαντική Ιταλική εταιρεία.

Το σχέδιο ανάκαμψης της

Στην επίσημη κατάθεση του σχεδίου οικονομικής ανάκαμψής της προχώρησε η MV Agusta, με την παρουσίασή του στα Ιταλικά δικαστήρια.

 
Η ιστορική Ιταλική εταιρεία προχώρησε στην κατάθεση, στα δικαστήρια του Varese της Ιταλίας, του πλήρους σχεδίου για την ανάκαμψή της, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλης έκτασης μέτρα που θα ληφθούν.
 
Συγκεκριμένα, το πλάνο συμφωνεί με ότι γνωρίζαμε ως τώρα, από πληροφορίες, καθώς προβλέπει μείωση του εργατικού δυναμικού της, επικέντρωση στα υψηλού προφίλ μοντέλα και πάγωμα των χρεών σε πιστωτές και προμηθευτές.

Αυτή την στιγμή, η εταιρεία απασχολεί περίπου 200 υπαλλήλους, οι οποίοι πλέον θα εργάζονται στα top-of-the-line μοντέλα της εταιρείας, με
έμφαση στα τετρακύλινδρα –στα οποία μάλιστα περιμένουμε και νέο μοντέλο, στην EICMA.

Αργότερα, η MV Agusta θα παράγει περίπου 10.000 μονάδες το χρόνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν να υπάρξουν ανακατατάξεις στην γκάμα των τρικύλινδρων μοντέλων.

Σε επίπεδο φημών, η MV Agusta προσπαθεί ακόμη να «αποτάξει» το όνομα της AMG αλλά και την ίδια την εταιρεία, ενώ βρίσκεται σε συνομιλίες με νέο επενδυτή…Περιμένουμε και περισσότερα!  
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ