net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kawasaki KX250F

Kawasaki KX250F

H εταιρεία Kawasaki ανακοίνωσε την αναβάθμιση του μοντέλου KX250F για το 2018. Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιάσει αλλαγές κυρίως στην ισχύ και τη ροπή.

 
Οι αλλαγές στο KX250F αφορούν το πίσω αμορτισέρ και την προσθήκη κάποιων νέων εξαρτημάτων στο πιρούνι. Ο κινητήρας και το σύστημα ψεκασμού καυσίμου έχουν, επίσης, αναβαθμιστεί. Η Kawasaki επικεντρώνεται στην άμεση επιτάχυνση από τη στιγμή της εκκίνησης με καλύτερη απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, έτσι ώστε η βελτιωμένη καμπύλη ισχύος να έχει ως αποτέλεσμα ομαλότερη πορεία μέχρι τις υψηλές στροφές.

Η τροφοδοσία καυσίμου έχει τροποποιηθεί με  νέες  ρυθμίσεις ψεκασμού. Η πίεση της αντλίας έχει, επίσης, αυξηθεί και η γωνία που έχουν τοποθετηθεί τα μπεκ του ψεκασμού, είναι διαφορετική. Παράλληλα, η Kawasaki έχει σημειώσει πρόοδο κι έχει καταφέρει, το νέο KX250F να έχει βελτιωμένη ροπή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, η οποία συνδυάζεται με χαμηλότερη αναλογία συμπίεσης 13: 4: 1.

Η Kawasaki δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμη η  μοτοσυκλέτα κι αν θα υπάρξουν αλλαγές στην τιμολόγησή της. Επιπλέον, δεν υπάρχει ενημέρωση και για το πόσο έχουν  αυξηθεί η ισχύς και η ροπή.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ