net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα έκδοση Winter Test Edition του Ninja 300

Η νέα έκδοση Winter Test Edition του Ninja 300

Η νέα έκδοση Winter Test Edition του Ninja 300

Kawasaki Ninja 300 2017

Σύμφωνα με Ινδικές πηγές η Kawasaki, θα προχωρήσει σε παραγωγή μίας νέας έκδοσης του Ninja 300 για το 2017.

 
Το Ninja 300 του 2017, θα συνεχίσει την πορεία του προκάτοχου του που παρουσιάστηκε στην αγορά το 2012. Οι αλλαγές που θα φιλοξενήσει το μοντέλο της Kawasaki, αφορούν μία νέα έκδοση και επικεντρώνονται στην εμφάνιση του, καθώς θα υπάρξουν νέα χρώματα και γραφικά. Το Ninja 300, θα έχει μία νέα έκδοση χρωματισμού με την ονομασία Winter Test Edition, η οποία θα έχει αγωνιστικά γραφικά και θα χρησιμοποιεί μαύρο ματ χρώμα.

Η Winter Test Edition θα χρησιμοποιεί πιο πλατύ λάστιχο των 150mm έναντι των 140mm της standard έκδοσης ενώ θα τοποθετηθεί πιο ψηλή ζελατίνα και κάλυμμα της πίσω σέλας. Αυτές τις αλλαγές θα τις μοιράζεται και η KRT Edition. Τροποποιήσεις στον κινητήρα δεν θα πραγματοποιηθούν, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να παραχθεί με τον ήδη υπάρχον υδρόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 296 κ.εκ. με απόδοση 39 ίππων και κιβώτιο 6 σχέσεων. Προαιρετικά θα μπορείτε να αγοράσετε το Ninja 300 με ABS.

Το ανανεωμένο Ninja 300 θα μπει στην διεθνή αγορά το 2017 και θα έχει να αντιμετωπίσει μοτοσυκλέτες της κατηγορίας του όπως το Yamaha R3, το KTM RC 390 και το HONDA CBR300R.
 

 
  • Διο. λυκ

    Αναμένουμε με πάθος αυτή τη κατηγορία των 300 κυβικών. Ενημερώστε με παρακαλώ και τι γίνεται με το επερχόμενο δυκυλινδρο honda 250 RR (κυκλοφορεί ήδη στην Ινδία) και την απάντηση yamaha Kawasaki σε αυτό. Γνωρίζετε αν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη και συνεπώς Ελλάδα? Αν ναι ξέρουμε ημερομηνία και τιμή?

      1
    • Mototriti

      Απάντηση: Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα θα έρθει το Honda CBR250RR, δεν ξέρουμε ακόμη κάτι παραπάνω.

        1

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ