net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή κι αν είναι είδηση. Πέρα από το Kawasaki H2 που αναμένεται τέρας δύναμης, τώρα μαθαίνουμε για την ύπαρξη της ακόμη πιο Racing έκδοσης H2 R!

Μονόμπρατσο ψαλίδι, ζάντες αστέρια, ελαστικό της Bridgestone σε 190 διάσταση, κτηνώδης κινητήρας, φάλτσα κομμένο τελικό εξάτμισης.

Ανθρακόνημα παντού, ακόμα και στις εισαγωγές αέρα. Τετρακύλινδρος, όπως υποθέταμε ο κινητήρας, φρένα Brembo με ακτινικές δαγκάνες.

Turbo!!! Και τεράστιο φίλτρο αέρα, φυσικά, και μαζεμένη Superbike διάταξη παντού.

Πανέμορφα τα όργανα, με το περίεργο στροφόμετρο να μας κάνει να απορούμε για τις ενδείξεις του. Λες να ανάβουν λυχνίες στα πλάγια, όσο ανεβάζεις στροφές;

Πράσινο το ατσάλινο πλαίσιο σε διάταξη χωροδικτύωμα, μια ασυνήθιστη κίνηση για την Kawasaki. Super Charged γράφει ο κινητήρας.

Kawasaki Ninja H2. Oι πρώτες φωτό

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Kawasaki, H2, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες από την R έκδοση του. Πλαίσιο χωροδικτύωμα, μονόμπρατσο ψαλίδι, φτερά και πολύ ανθρακόνημα!

 
Το Kawasaki H2 θα έχει από ότι φαίνεται και R, αγωνιστική έκδοση, στην οποία ανήκουν οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Εντύπωση αμέσως προκαλεί το πανέμορφο πράσινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, γεγονός ιδιαίτερα ασυνήθιστο για μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε κτηνώδη αλουμινένια πλαίσια δύο δοκών. Δεύτερη εντύπωση, τα φοβερά φτερά. Από κάποιες γωνίες δείχνουν να εξέχουν ενοχλητικά -στο μάτι-, από τα πλάγια... τρώγονται. Αν όμως δεις τη μοτοσικλέτα σε κάτοψη, το μπροστινό της μέρος είναι τεράστιο, με τα ανοιχτά φτερά να θυμίζουν έντονα αεροπλάνο! 

Τρίτο σημείο που χτυπάει στο μάτι, το ανθρακόνημα. Πολύ ανθρακόνημα (πρέπει να δείτε και τους αεραγωγούς του Ram-Air)! Ο κινητήρας είναι όντως τετρακύλινδρος εν σειρά, όπως περιμέναμε, διαθέτοντας λογότυπο "Super Charged". Έργα τέχνης οι ζάντες-αστέρια, υπέροχο το μονόμπρατσο ψαλίδι, ενώ τα slick ελαστικά ανήκουν στη Bridgestone, με το πίσω να έχει διάσταση 190 (το περιμέναμε πιο χοντρό). Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ οι μπροστινοί δίσκοι είναι πραγματικά ταψιά σε μέγεθος.

Εκπληκτικό το αναλογικό (μάλλον) στροφόμετρο, σε κλασική μεν διάταξη, με λιτές ενδείξεις, φωτιζόμενη βελόνα, και με τις ενδεικτικές λυχνίες τοποθετημένες στην περίμετρο του. Δίπλα βρίσκεται η ψηφιακή οθόνη με το κοντέρ και τις υπόλοιπες ενδείξεις, ενώ στο τιμόνι βρίσκουμε και ένα σταμπιλιζατέρ της Ohlins.

Περισσότερα σύντομα, στην επίσημη παρουσίαση των μοτοσικλετών από την Kawasaki.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ