net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000!

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000!

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000!

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000!

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000!

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000!

Kawasaki Vulcan 650S ICON 1000

Η ICON 1000 αποφάσισε να «σκοτώσει» ένα Kawasaki Vulcan 650S και να το αναγεννήσει σύμφωνα με την δική της αντίληψη περί θανάτου!

 
Τι γίνεται όταν μία μάρκα ρούχων αποφασίζει να επιστρατεύσει την φαντασία της όχι σε κάποιο ατελιέ για να σχεδιάσει κάποιο ρούχο αλλά σε κάποιο γκαράζ για να κατασκευάσει μία μοτοσυκλέτα; Δείτε το αποτέλεσμα της ICON 1000 και θα καταλάβετε πολύ καλά.

«Η αναγέννηση έρχεται μετά θάνατον» έτσι λέει η ρήση και έτσι έγινε και με το Kawasaki Vulcan 650S που επέλεξε η εταιρία ρούχων να πειραματιστεί! Στην αρχή ξεκίνησαν να λύνουν και να σκοτώνουν το Vulcan κομμάτι κομμάτι, μετά το σκότωσαν λίγο ακόμα και όταν ένιωσαν ότι ήταν αρκετό ξεκίνησαν να το αναγεννούν.

Το εργοστασιακό πιρούνι σχεδόν ξεριζώθηκε από το πλαίσιο και οι μηχανικοί επειδή έχουν την οικονομική δυνατότητα  αγόρασαν ένα πιρούνι της Nitron το οποίο αξίζει 6000 δολάρια. Λίγα ε; Ενώ για πίσω επιλέχθηκαν αναρτήσεις της ίδιας εταιρίας (ποιος ξέρει πόσο θα τις αγόρασαν). Οι εφτάμπρατσες 19 ιντσών ζάντες είναι από την Harley ενώ τα λάστιχα που τις συνοδεύουν είναι χωμάτινα.

Από τα πλαστικά μέρη όπως βλέπετε δεν έχουν μείνει και πάρα πολλά, το σύνολο όσων έμειναν όμως αποτελεί ένα έργο τέχνης. Το φανάρι έχει εξαφανιστεί εντελώς γιατί προστέθηκαν μικροί προβολείς της PIAA ενώ το κομμάτι της ουράς σχεδιάστηκε ξανά. Αυτό που τραβάει όμως το βλέμμα σε αυτό το εκπληκτικό tracker είναι τα άσπρα γραφικά που είναι σχεδιασμένα πάνω στο μαύρο χρώμα της μοτοσυκλέτας.
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ