net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Kawasaki Vulcan S!

Το Kawasaki Vulcan S!

Το Kawasaki Vulcan S!

Kawasaki Vulcan S: Cruiser αλλά σύχρονο

Δοκιμάζουμε το Kawasaki Vulcan S, μια σύγχρονη cruiser μοτοσυκλέτα στα 650 κυβικά με πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά!

 
Τιμή: 7.990 (7.490 χωρίς ABS) ευρώ  
 
+: Μοντέρνο design, κινητήρας, χαρακτήρας, "πολυμορφική” θέση
 
-: Aνεση σέλας
 
To Vulcan είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό όνομα για την Kawasaki. Το χρησιμοποιεί για τα cruiser της περισσότερες από τρεις 10ετίες, σε μοτοσικλέτες με V συνήθως κινητήρες και χωρητικότητες από 400 έως και πάνω από 2.000 κ.εκ. Τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο το βλέπουμε να κοσμεί και μία νέα μοτοσικλέτα που ήρθε να προστεθεί δίπλα στα δικύλινδρα V2  “900” και 1700, διαχωρίζοντας όμως πλήρως τη θέση της από αυτά. Τον διαχωρισμό τον καταφέρνει με την αισθητική της προσέγγιση που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση, σε σχέση με τα άλλα δύο Vulcan, υιοθετώντας μια σύγχρονη φόρμα, για όλους εκείνους που θέλουν ένα cruiser διαφορετικό από τα άλλα. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία τότε η δοκιμή που ακολουθεί σας ενδιαφέρει.
 
Ergo-Fit
 
Για να σας γλιτώσει από το άγχος της διαμόρφωσης της θέσης οδήγησης του Vulcan, η Kawasaki προτείνει στην ιστοσελίδα της τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε για να φέρετε το ιαπωνικό cruiser στα μέτρα σας! Έτσι όπως έρχεται η μοτοσικλέτα από το εργοστάσιο θα ταιριάξει με αναβάτες που έχουν ύψος 1,70-1,83μ. Για τους κοντύτερους οι «πράσινοι» προτείνουν να φέρετε τα μαρσπιέ 25 χλστ. πιο κοντά στη σέλα, να τοποθετήσετε το τιμόνι που φέρνει τα γκριπ 44 χλστ. πιο κοντά στον κορμό και να αλλάξετε παράλληλα τη θέση των χειριστηρίων. Αλλαγή προτείνεται και στη στάνταρ σέλα με την “Easy Reach”
 
Η συγκεκριμένη σέλα σας τοποθετεί περίπου 50 χλστ. πιο κοντά το τιμόνι, έχοντας παράλληλα μικρότερο πλάτος. Οι ψηλότεροι πρέπει να ακολουθήσουν την αντίθετη οδό. Αυτό σημαίνει ότι τα μαρσπιέ πρέπει να τοποθετηθούν στην πιο μπροστά θέση, συν 25 χλστ. από την στάνταρ. Παράλληλα μπορείτε να αλλάξετε θέση στα χειριστήρια του τιμονιού για να τα απομακρύνετε περαιτέρω από εσάς, ενώ η σέλα μπορεί να πάρει ένα ένθετο gel που αυξάνει τα επίπεδα άνεσης. 
 
Μπορείτε βέβαια να δοκιμάσετε όλα τα παραπάνω μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα με την Kawasaki να αναφέρει ότι οι πιθανοί συνδυασμοί φτάνουν συνολικά του 18. Ε, κάποιος από αυτούς θα ταιριάζει και σε εσάς!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ