net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Kawasaki Vulcan S Cafe Racer!

Το Kawasaki Vulcan S Cafe Racer!

Το Kawasaki Vulcan S Cafe Racer!

Το Kawasaki Vulcan S Cafe Racer!

Το Kawasaki Vulcan S Cafe Racer!

Kawasaki Vulcan S

Όλοι οι αναβάτες γνωρίζουν το Kawasaki Vulcan S! Ξέρουν πως είναι στην εμφάνιση και ίσως κάποιοι ξέρουν πως είναι και στην οδήγηση. Κανείς όμως δεν έχει ξαναδεί ένα τέτοιο Vulcan S!

 
Η ΜRS είναι υπεύθυνη για την δημιουργία αυτής της τροποποίησης. Η μοτοσυκλέτα δεν κρύβει τα μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως το πλαίσιο και τον υδρόψυκτο κινητήρα, παρά τα συνδυάζει με τον κλασικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Για παράδειγμα το ρεζερβουάρ είναι χειροποίητη κατασκευή και είναι κατασκευασμένο από ατσάλι. Η ουρά είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη εκ νέου και φιλοξενεί μία δερμάτινη αλλά όχι και τόσο άνετη σέλα.

Το σασί είναι βασισμένο στο πρωτότυπο και είναι σχεδόν το ίδιο απλά οι μηχανικοί κατάφεραν να το ψηλώσουν χάρη στο νέο αμορτισέρ της Ohlins που τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος. Μπροστά για να μπορέσουν να διατηρήσουν την κλίση που επιθυμούσαν οι μηχανικοί έβαλαν ένα πιρούνι 20 mm.

Στην εμφάνιση οι μηχανικοί της εταιρίας φρόντισαν το Vulcan S να τονίζει τον συνδυασμό μοντέρνου και παλαιού. Έτσι τοποθέτησαν ένα νέο τιμόνι με αναλογικά όργανα και ένα κίτρινο φανάρι! Το χρώμα που επέλεξαν είναι σκούρο πράσινο μεταλλικό και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό!
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ