net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο και πλούσια εξοπλισμένο

Kawasaki Z 125

Οι νέοι αναβάτες και οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους μοτοσυκλέτα, είναι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, στο στόχαστρο των κατασκευαστών. Το ότι έχουν μικρή έως καθόλου εμπειρία, δεν σημαίνει ότι θα κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής ή την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας που θα επιλέξουν.

 
Η Kawasaki έχει πάρει το θέμα πολύ ζεστά και θέλει με τα νέα Z 125 και 125 Pro, να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς. Η μικρή γυμνή μοτοσυκλέτα, έχει όλα τα εφόδια για να συναρπάσει νέους αναβάτες.

Η λεπτή σιλουέτα συνδυάζεται με ζάντες 12 ιντσών δίνοντάς του όμορφη εμφάνιση. Η τροφοδοσία του μονοκύλινδρου κινητήρα των 125 κυβικών εκατοστών γίνεται με ψεκασμό για μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων. Είναι εξοπλισμένο με ανεστραμμένο πιρούνι 30 χιλιοστών, πίσω αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, δισκόφρενα μπρος-πίσω και ρεζερβουάρ χωρητικότητας 7,5 λίτρων. Το βάρος του είναι μόλις 102 κιλά.

Ο άμεσος ανταγωνιστής του είναι το Honda Grom 125 που έχει σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία. Η Kawasaki ελπίζει το μικρό Ζ να κερδίσει την προτίμηση του κοινού με όπλα του τα όμορφα χρώματα και την προσιτή τιμή του, που υπολογίζεται να είναι κοντά στα 3.300 ευρώ.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ