net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kawasaki Ninja ZX-10RR

Το νέο Kawasaki Ninja ZX-10RR

Το νέο Kawasaki Ninja ZX-10RR

Το νέο Kawasaki Ninja ZX-10RR

Το νέο Kawasaki Ninja ZX-10RR

Το νέο Kawasaki Ninja ZX-10RR

Kawasaki ZX-10RR

Το νέο ZX-10RR έρχεται σε ειδική homologation περιορισμένη έκδοση. Με αναβαθμισμένο κινητήρα, νέο quickshifter, ελαφριές ζάντες και μονή σέλα, ενσωματώνει όλη την αγωνιστική εμπειρία της Kawasaki

 
Μετά τη νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike το 2015 και 2016, ακόνισε το σπαθί της στην κατηγορία του λίτρου με το νέο Ninja ZX-10RR. Σύμφωνα με την Kawasaki, είναι το πιο επικεντρωμένο για την πίστα Superbike που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το διπλό R, είναι νόμιμο για το δρόμο, αλλά είναι κατασκευασμένο για να παρέχει γρήγορους γύρους στην πίστα.

Η Ιαπωνική εταιρία εξόπλισε με μια σειρά από φανταστικά κομμάτια στο ZX-10, ώστε να δημιουργήσει την ειδική homologation έκδοση.
Συνήθως οι εκδόσεις homologation, χρησιμοποιούνται με σκοπό να κάνουν ένα πολύ ηχηρό αισθητικό πάταγο. Η Kawasaki δεν ακολούθησε αυτή την τακτική. Διαθέσιμο μόνο σε Winter Black χρωματισμό, το νέο RR είναι μια πραγματικά περιορισμένη έκδοση 500 μονάδων και δηλώνει έτοιμο για αγώνα.

Το Kawasaki Ninja ZX-10RR είναι υποψήφιο για το Best Moto 2017

Η Kawasaki πήγε το νέο Superbike σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς σχεδιάστηκε σύμφωνα με την αγωνιστική εμπειρία της εταιρίας, από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Η νέα ZX-10 RR σε φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται στα standards των αγωνιστικών μοτοσυκλετών του WSBK. Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού που δεν μειώνει τον χρόνο στην πίστα, εξαλείφθηκε. 

Εξοπλισμένη με ελαφριές ζάντες, δαγκάνες την Brembo, και το κουστούμι της Kawasaki Racing Team, η νέα Ninja ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Μια σειρά μηχανολογικών αναβαθμίσεων, τα ενισχυμένα κάρτερ και το νέο quickshifter, κάνουν τη διαφορά στην πίστα. Ως αποτέλεσμα η νέα Ninja ZX-10RR είναι 1-2 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την ισχυρή ZX-10R.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ