Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
  • Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
  • Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
  • Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης
  • Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης

Keeway X-Light 125: Café Racer…τσέπης

Σύγχρονος κινητήρας 125cc με 10,6 ίππους.
Ακτινωτοί τροχοί, CBS και μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων.
Ρετρό αισθητική που δεν περνάει απαρατήρητη.
Ψηφιακός πίνακας οργάνων, θύρα USB και ανταγωνιστική τιμή.

Σύγχρονος κινητήρας 125cc με 10,6 ίππους

Παρά την ξεκάθαρα ρετρό φιλοσοφία του Keeway X-Light 125, στην καρδιά του βρίσκεται ένας σύγχρονος μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας με 2 βαλβίδες, με σύστημα ψεκασμού, ο οποίος αποδίδει 10,6 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 9,7 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Συνεργάζεται με πεντατάχυτο κιβώτιο, ενώ η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα. Σύμφωνα με την Κeeway, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 99 χλμ./ώρα.
 

Ακτινωτοί τροχοί, CBS και μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων

Οι ζάντες του X-Light 125 είναι ακτινωτές, διαστάσεων 18” και 17” εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με τα ελαστικά που τις ντύνουν να είναι διαστάσεων 100/90 και 120/80. Το φρενάρισμα της μοτοσυκλέτας αναλαμβάνει ένας δίσκος 276mm με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και ένας δίσκος 220mm πίσω, με CBS για μεγαλύτερη ασφάλεια και υδραυλικό σύστημα πέδησης. Οι αναρτήσεις από την άλλη έχουν μεγάλη διαδρομή για την κατηγορία, με το τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά να φτάνει τα 115mm διαδρομής και το διπλό αμορτισέρ πίσω τα 56,6mm.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρετρό αισθητική που δεν περνάει απαρατήρητη

Βασικό στοιχείο του Keeway X-Light 125 είναι η ρετρό εμφάνισή του, η οποία είναι προσεγμένη στη λεπτομέρεια, για να κάνει τον αναβάτη του να νιώθει ότι βρίσκεται σε μεγαλύτερη από 125cc μοτοσυκλέτα. Από τον στρογγυλό LED προβολέα μπροστά με 4 αποχρώσεις DRL, τις φυσούνες στα καλάμια, την ρετρό σέλα με επένδυση δερματίνης, το στρογγυλεμένο ντεπόζιτο 16 λίτρων και το μαύρο βάψιμο του κινητήρα και της εξάτμισης με το ματ φινίρισμα, το σύνολο αισθητικά υπερβαίνει κατά πολύ τα στάνταρ της κατηγορίας, προσφέροντας ένα σύνολο που δεν θα περάσει απαρατήρητο.
 

Ψηφιακός πίνακας οργάνων, θύρα USB και ανταγωνιστική τιμή

Παρά την «κλεμμένη από το `60» εμφάνισή του, το Keeway X-Light 125 έχει στοιχεία (πέρα από το σύστημα ψεκασμού και τα δισκόφρενα που αναφέρθηκαν) που το φέρνουν στη σύγχρονη εποχή. Ένα από αυτά είναι ο στρογγυλός, ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος δίνει στον αναβάτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, διατηρώντας ταυτόχρονα όσο περισσότερο γίνεται την Vintage αισθητική του μοντέλου. Ακριβώς στα δεξιά του, βρίσκεται μια θύρα USB, που μπορεί να αναλάβει τη φόρτιση των συσκευών του αναβάτη. Η τιμή του X-Light 125 είναι άκρως ανταγωνιστική, καθώς διατίθεται στην Ελλάδα για 2.320 ευρώ.