net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην σημερινή προσφορά θα βρείτε γυναικείο μπουφάν της AGVpro απο το κατάστημα Too Fast!

Koμψό γυναικείο jacket σε προνομιακή τιμή

Μπορεί η μοτοσυκλέτα να είναι κυρίως ανδρικό εργαλείο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που ανεβαίνουν σε δίκυκλα πρέπει να μένουν απροστάτευτες. Μία πολύ καλή πρόταση έρχεται από το κατάστημα Too Fast.

 
Αγοράζοντας το γυναικείο μπουφάν της AGVpro Fire-Lily κερδίζετε προστασία και άνεση σε προνομιακή τιμή. Το Fire-Lily έχει μήκος 2/3 ώστε να καλύπτει την μέση σας και για να σας προστατεύει από το κρύο.

Σημαντικό προσόν του μπουφάν είναι ότι μπορείτε να το φοράτε και με το πέρας του χειμώνα λόγω των αεραγωγών που διαθέτει εμπρός και πίσω αλλά και της αφαιρούμενης επένδυσης.

Το μπουφάν της AGVpro είναι κατασκευασμένο από Cordura 600D και διαθέτει αναπνέουσα μεμβράνη DRY-Tex. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται 100% αδιαβροχοποίηση αλλά και προστασία από τον αέρα. Φυσικά δεν σας προστατεύει μόνο από τις κακές καιρικές συνθήκες, καθώς κύριο μέλημα του είναι να σας κρατάει προστατευμένους σε μία επικείμενη πτώση. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα BIOMECHANIC CE Standard EN 1621 προστατευτικά που διαθέτει σε αγκώνες,  ώμους και πλάτη.

Για μεγαλύτερη εργονομία διαθέτει ρυθμιζόμενο κολάρο λαιμού ενώ έχει και ενσωματωμένα  ανακλαστικά 3Μ. To μπουφάν της AGVpro διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Επωφεληθείτε της προσφοράς του καταστήματος Τοο Fast και αποκτήστε το μπουφάν της AGVpro Fire-Lily στην τιμή των 135 ευρώ, έναντι των 175 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Too Fast  στο τηλ.: 210 9969793 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ