net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποκτήστε το AGV K3 SV με έκπτωση 20%!

Κράνος AGV με 20% έκπτωση!

Αποκτήστε το κράνος AGV K3 SV White στο κατάστημα Bikers Point και επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% στην σημερινή προσφορά!

 
Η Ιταλική εταιρεία κρανών AGV είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής κρανών, με ολοένα και αυξανόμενη φήμη. Κατασκευάζοντας κράνη που διακρίνονται για την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής τους, η AGV είναι και η επιλογή του θρύλου των αγώνων, Valentino Rossi!
 
Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα νέο, ποιοτικό κράνος, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία, η σημερινή προσφορά της ημέρας είναι για εσάς! Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα Bikers Point, μπορείτε να κάνετε δικό σας το AGV K3 SV White, με έκπτωση 20% στην τιμή των 168 ευρώ (από αρχική τιμή 210 ευρώ)!

To K3 SV είναι κατασκευασμένο από κέλυφος θερμοπλαστικού υλικού και διαθέτει αφαιρούμενη επένδυση που πλένεται. Φέρει σύστημα αερισμού και ζελατίνα γρήγορης αφαίρεσης χωρίς εργαλεία, ενώ είναι επίσης εξοπλισμένο με εσωτερική φιμέ ζελατίνα και λουράκι με αντικλεπτικό σύστημα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος Bikers Point! 
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ