net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη σημερινή προσφορά θα βρείτε κράνος της εταιρίας Nolan απο το κατάστημα Mondo di Moto!

Κράνος Nolan με προνομιακή έκπτωση!

Έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε το κράνος σας και ψάχνετε ένα ποιοτικό κράνος σε ικανοποιητική τιμή; Το κατάστημα Mondo di Moto έχει την λύση για εσάς με το κράνος της εταιρίας Nolan.

 
Το full face κράνος Ν87 της Nolan είναι κατάλληλο για χρήση δρόμου και χαρακτηρίζεται από την κομψή και την σπορ σχεδίαση που έχει. Το Ν87 έχει αναπτυχθεί σε δύο μεγέθη κελύφους για καλύτερη προσαρμογή στο κεφάλι του αναβάτη.

Το Ν87 επίσης χαρακτηρίζεται από τα πολλά καινοτόμα στοιχεία που έχει, όπως ο μηχανισμός της ζελατίνας που βρίσκεται υπό κλίση. Η λειτουργικότητα του αποτελεί πατέντα, καθώς επιτρέπει την κάλυψη μεγαλύτερης έκτασης από την pinlock αντιθαμβωτική ζελατίνα, η οποία μειώνει τον κίνδυνο τυχαίου ανοίγματος ή κλεισίματος της ζελατίνας.

Η εσωτερική επένδυση είναι νέας σχεδίασης και κατασκευάζεται με διπλής πυκνότητας μικροδιατρητά υφάσματα. Το Ν87 προσφέρει ανέσεις υψηλοτάτου επιπέδου χάρη στο ευρύ διάτρητο προστατευτικό αέρα, στο προσαρμοσμένο σύστημα για όσους φορούν γυαλιά αλλά και χάρη στην ιδιαίτερα μεγάλη εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα,  η οποία είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Η εσωτερική ζελατίνα έχει αντηλιακή προστασία UV400. Το σύστημα εξαερισμού είναι πολύ αποτελεσματικό λόγω της δοκιμασμένης τεχνολογίας airbooster. Το Ν87 για κούμπωμα χρησιμοποιεί το διπλό σύστημα microclock.

Επωφεληθείτε από την προσφορά και αποκτήστε το κράνος N87 της Nolan από το κατάστημα Mondo di Moto στην προνομιακή τιμή των 194 ευρώ με έκπτωση, έναντι των 230 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Mondo di Moto στο τηλ.: 210 88 20 405 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ