net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι λέει ο Maverick Vinales για την φετινή σεζόν, που τελειώνει;

«Πάνω από τις προσδοκίες»

Ο νεαρός αναβάτης της Suzuki Ecstar και μελλοντικά της Yamaha μιλάει για την φετινή σεζόν και την απόδοσή του στην Suzuki.

 
O Maverick Vinales, τρέχοντας με την Suzuki Ecstar για τελευταία σεζον πριν την μετακίνησή του στην Yamaha Movistar, μιλάει για την απόδοσή του την φετινή χρονιά και το πώς αισθάνεται για αυτό.
 
Ο 21χρονος Ισπανός αναβάτης αποδείχθηκε εντυπωσιακός φέτος, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και κερδίζοντας την πρώτη του νίκη, στον αγώνα του Silverstone. Δείτε τι λέει ο ίδιος για όλα αυτά:

«Πέρσι δεν ήμασταν από τους καλύτερους, αλλά από τότε κάναμε μεγάλη πρόοδο και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Ήδη και στο τελευταίο τεστ που κάναμε για φέτος, η απόδοσή μας έχει βελτιωθεί, αλλά το σημαντικότερο ήταν οι αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο μισό της σεζόν»

«Τώρα νιώθουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις συνθήκες, το οποίο είναι μια πολύ καλή ένεση ενθουσιασμού για όλους μας. Όταν ξεκινήσαμε την σεζόν, στόχος μας ήταν να τερματίσουμε στους πρώτους 6, αλλά κατά την διάρκεια της βελτιωθήκαμε τόσο πολύ που μπορώ να πω ότι ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας!»

Ο Maverick Vinales, μαθηματικά, έχει ακόμη μια ευκαιρία να κλέψει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών από τον Jorge Lorenzo, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους στον τελευταίο αγώνα, στην Valencia. Ο Ισπανός λέει για αυτό: «Όλοι στην ομάδα είμαστε αγωνιζόμενοι, αυτό σημαίνει ότι παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήδη είμαστε ικανοποιημένοι με την σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και την τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε το κάτι παραπάνω» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ