net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και πάλι δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζήτηση, από τον Cal Crutchlow!

Ξέρω τι κάνουν στην Ducati!

O Cal Crutchlow προέβη σε εμπρηστικές δηλώσεις, σχετικά με το τι ετοιμάζει η Ducati όσον αφορά τις αεροδυναμικές λύσεις, για το 2017!

 
Ο Βρετανός Cal Crutchlow, είναι γενικότερα να μην… ανοίξει το στόμα του, καθώς εκτός του ότι έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να βρίσει αλλά και να σχολιάσει δηκτικά καταστάσεις από τους αγώνες, πολλές φορές οι δηλώσεις του συζητιούνται έντονα, σχετικά με το περιεχόμενό τους. Ακόμη μια δήλωση λοιπόν, δια στόματος Cal, στην οποία ο Βρετανός ισχυρίζεται ότι η Ducati μπορεί να ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο, στο θέμα αεροδυναμική!
 
Όπως είναι γνωστό, τα winglets θα είναι πλέον απαγορευμένα για χρήση, από την νέα σεζόν, ωστόσο η Ducati δοκίμασε την νέα Desmosedici GP17 με αυτά επάνω της. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας είναι ότι αυτό έγινε, «για να αξιολογηθούν οι αλλαγές στο πλαίσιο μεταξύ των δύο μοτοσυκλετών».

Ωστόσο, ο Crutchlow λέει ότι πιθανότατα πίσω από αυτή την κίνηση, κρύβεται η μελλοντική χρήση ενός fairing, του οποίου το σχήμα θα είναι πανομοιότυπο  με την μορφή της τωρινής μοτοσυκλέτας, συνδυασμένης με τα winglets! Δείτε τι ακριβώς είπε: «Πιθανόν κράτησαν τα winglets για κάποιον λόγο. Πιθανόν να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν του χρόνου. Ίσως μπορέσουν να είναι ικανοί να κατασκευάσουν ένα fairing ακριβώς τόσο πλατύ! Αυτοί είπαν ότι το έκαναν για να δοκιμάσουν τις διαφορές στα πλαίσια, αλλά ξέρω τι κάνουν, ξέρω τον τρόπο που δσουλεύουν! Ναι, είναι καλοί μου φίλοι, αλλά είναι πανέξυπνοι!»

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Cal Crutchlow έχει διατελέσει στο παρελθόν, αναβάτης της εργοστασιακής Ducati! Λέτε να έχει δίκιο; 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ