net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

"Διάβασε" τον Jorge Lorenzo ο διευθυντής της Ducati Corse, Gigi Dall Igna.

«Ξέρω τι θέλει ο Jorge»

Ο Gigi Dall Igna της Ducati μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Jorge Lorenzo και δήλωσε ότι έχει καθαρή εικόνα σχετικά με τις επιθυμίες του Ισπανού.

 
Ο γενικός διευθυντής της Ducati Corse, Gigi Dall Igna, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον Jorge Lorenzo, ο οποίος δοκίμασε για πρώτη φορά την αγωνιστική Desmosedici εχθές και προχθές. Ο Ιταλός ισχυρίζεται ότι έχει «ξεκάθαρη εικόνα» για τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν, έτσι ώστε ο Lorenzo να αισθανθεί καλύτερα στη μοτοσυκλέτα.
 
Συγκεκριμένα, είπε: «Με τον Jorge είμαι πολύ χαρούμενος με την εντύπωση που έχει από την μοτοσυκλέτα.  Από την αρχή, βρήκαμε κάποια καλά σημεία και κάποια άλλα χειρότερα, σε σχέση με ότι οδηγούσε μέχρι τώρα. Χθές δουλέψαμε όλη την ημέρα με την μοτοσυκλέτα του 2016. Σήμερα συγκρίναμε την νέα και την παλιά μοτοσυκλέτα και κάναμε και άλλες δοκιμές διαφορετικού είδους.»

Ο Jorge Lorenzo έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα δοκιμών, ενώ την δεύτερη έπεσε στην 8η θέση του πίνακα. Τι λέει ο Gigi για αυτό; «Ο χρόνος γύρου θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αλλά αν θέλαμε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να δουλέψουμε με άλλον τρόπο. Διότι δεν εργαστήκαμε στο να βρούμε το τέλειο στήσιμο για αυτόν»

Τι είναι λοιπόν αυτό που ο Gigi Dall Igna γνωρίζει ότι χρειάζεται αλλαγή; «Πρέπει να βελτιώσουμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και να το διατηρήσουμε και στο μοντέλο του 2017. Επίσης, η αίσθηση του γκαζιού είναι ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθεί.» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ