net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου τις επόμενες ημέρες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μεταξύ Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου θα ισχύσουν στις 3 και 4 Νοεμβρίου.

 
Δελτίο τύπου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Α/Κ Βαρυμπόμπης και του Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή  4 Νοεμβρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.
 
Ειδικότερα, από τις 21:00 της Πέμπτης 3, έως τις 05:00 της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης έως τον Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου).

Ταυτοχρόνως, από τις 22:00 της Πέμπτης 3, έως τις 05:00 της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου και από το 26,5ο έως το 25,7ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ