net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kymco Ak 550

Kymko AK 550

Η γαλλική θυγατρική της Kymco ανακοίνωσε την τελική τιμή και την ημερομηνία διάθεσης του Ταιβανέζικου maxiscooter στη Γαλλία. Για το ΑΚ 550, πρέπει να περιμένει κάποιος μέχρι τον Απρίλιο και να πληρώσει ένα ποσό λίγο κάτω από τα 10.000 ευρώ.

 
Το Kymco AK550 της Kymco προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό και ήρθε για να αμφισβητήσει το best seller της κατηγορίας, το Yamaha TMAX. Οι πρώτες πληροφορίες μας έρχονται από τη Γαλλία, όπου η εταιρία αποφάσισε να ανακοινώσει την επίσημη τιμή.

Το scooter θα πωλείται στην τιμή των 9.890 ευρώ και η τιμή αυτή, τοποθετεί το μοντέλο χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό, εκεί όπου η βασική έκδοση του ΤΜΑΧ κοστίζει περίπου 10.700 ευρώ. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε, ότι  ο φόρος στη Γαλλία είναι στο 20%.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα scooter με δικύλινδρο κινητήρα 50 ίππων, που υπόσχεται επιδόσεις με τελική ταχύτητα πάνω από 160 χλμ/ώρα, σε συνδυασμό με άνεση. Η απόδοση ρυθμίζεται με τη λειτουργία dual power και ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ πλήρους ή μειωμένης ισχύος, για περιπτώσεις χαμηλής πρόσφυσης.

Η σέλα είναι άνετη και χωράει ένα μεγάλο κράνος, ενώ οι διπλοί δίσκοι της Brembo 280 χιλιοστών μπροστά, σε συνδυασμό με το ABS, προσφέρουν ασφάλεια. Το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 226 κιλά.

Το ΑΚ 550 θα είναι διαθέσιμο στη Γαλλία γύρω στον Απρίλιο, επομένως υποθέτουμε ότι θα έρθει και στην χώρα μας, λίγο αργότερα.

 
  • Tsiman

    Αγαπώ και εκτιμώ την Kymco, αλλά αν έχω το δίλημμα ΑΚ-ΤΜΑΧ τα 800Ε διαφορά δεν θα τα σκεφτώ. Όταν φτάνεις στα 10 χιλιάρικα τα επόμενα (ούτε) χίλια δεν είναι τίποτα. Μέγα λάθος της Kymco...YAMAHA δαγκωτό! Περιμένουμε τιμή Ελλάδος...

      8
  • ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 10+ ΧΙΛ ΓΙΑ ΚΙΜΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΓΙΑΜΑΧΑ....ΚΡΙΜΑ,ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 8500/9000 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΗΤΕΡΗ!!!!!!!!!!

      8

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ