net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Ducati Diavel Limited Edition!

Οι νέες απολήξεις του τελικού!

Το ντεπόζιτο με το χειροποίητο τρίψιμο!

H Ducati Diavel Limited Edition!

Limited Edition DIAVEL

Η Ducati θα συνεργαστεί με τον οίκο μόδας Diesel για ακόμη μία φορά! Ο λόγος; Η κατασκευή μίας περιορισμένης έκδοσης του Diavel.

 
H παραγωγή της ειδικής έκδοσης θα φτάσει το νούμερο των 666 μοτοσυκλετών, με το στυλ της να θυμίζει μοτοσυκλέτα από την ταινία Mad Max. Για την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας συνεργάστηκαν ο διευθυντής σχεδίασης της Diesel Andrea Rosso και το κέντρο σχεδιασμού της Ducati. To project ονομάστηκε «Never look back».

Το Diavel μοιάζει να είναι βγαλμένο από την ταινία και μία άλλη εποχή. Το ντεπόζιτο κατασκευάστηκε από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο οι μηχανικοί το έτριψαν στο χέρι για να βγάλουν στο χρώμα του τα σημάδια του καιρού. Οι μπροστινές δαγκάνες βάφτηκαν κόκκινες ενώ το υπόλοιπο σύνολο είναι βαμμένο με σε μαύρο ματ χρώμα. Οι εξατμίσεις δέχτηκαν περίβλημα Zircotec και μαύρους σιγαστήρες στο τελικό.

H Ducati δεν έχει ανακοινώσει επίσημα πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η έκδοση και ποια θα είναι η τιμή της.

Είναι μία πολύ σημαντική μοτοσυκλέτα που αντικατοπτρίζει μία πλευρά της Diesel είπε ο Rosso. «Η φράση Never look back που συνοδεύει την μοτοσυκλέτα ενισχύει την δυναμική της, καθώς τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή όταν κάποιος την κοιτάει».
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ