net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Ducati θα είναι ο τελευταίος σταθμός τoυ Jorge Lorenzo!

Lorenzo: Για πάντα στην Ducati

Σε δηλώσεις του ο Jorge Lorenzo είπε πως όταν έρθει η ώρα να αποσυρθεί από το MotoGP θέλει να το κάνει σαν μέλος της Ducati!

 
Πριν από κάποιες μέρες έγινε η παρουσίαση της Ducati Corse και στις 30 Ιανουαρίου ο Jorge Lorenzo θα ταξιδέψει στη Sepang με την ομάδα του για τα πρώτα δοκιμαστικά εκτός season.

Ο Jorge Lorenzo είπε σε περιοδικό ξένου τύπου ότι υπέγραψε στην Ducati για να τελειώσει την καριέρα του εκεί αν και ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Θέλει όταν έρθει η ώρα να φύγει από την διοργανώσει να γίνει σαν αναβάτης της Ducati και να αποσυρθεί σαν θρύλος, αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν.

Βέβαια δεν μπορεί να είναι μόνο αυτός ο λόγος που έφυγε από την Yamaha για να πάει στην Ducati. Συγκεκριμένα ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε πως «Η προσφορά της Yamaha ήταν πολύ καλή από οικονομικής άποψης αλλά και από τον συνδυασμό ομάδας-μοτοσυκλέτας. Επέλεξα όμως την Ducati! Κατανοώ ότι ο Rossi για την Yamaha είναι προτεραιότητα γιατί σαν αναβάτης τους έχει δώσει πάρα πολλά και είναι λογικό να είναι επικεντρωμένη σε αυτόν. Είναι δύσκολο να έχεις καλές σχέσεις με τον αναβάτη της ομάδας σου γιατί είναι ο κύριος αντίπαλος σου, στο τέλος όμως καταλαβαίνεις ότι είναι σαν εσένα και έχει τα ίδια συναισθήματα με εσένα.»
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ