net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην σημερινή προσφορά θα βρείτε λουκέτο δισκόφρενου της εταιρίας ABUS!

Λουκέτο δισκόφρενου ABUS

Ανησυχείτε για την ασφάλεια της καλής σας όταν δεν είστε μαζί της; Τώρα με το λουκέτο της ABUS μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

 
Από το κατάστημα Bikerspoint μπορείτε να αγοράσετε το θρυλικό λουκέτο δισκοφρένου Granit Quick 37/60 Maxi Pro Yellow, το οποίο αναβαθμίστηκε και κάνει come back στην γκάμα προϊόντων ασφαλείας της ABUS.

Πλέον το λουκέτο δισκοφρένου της εταιρίας έχει universal δυνατότητες κλειδώματος και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου. Η μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη έκδοση βρίσκεται στον πείρο καθώς από 11mm που ήταν ανέβηκε στα 13 mm για περισσότερη ασφάλεια. Επίσης ανέβηκε και το επίπεδο ασφάλειας του λουκέτου από το 15 στο 18.
Το λουκέτο δισκοφρένου Granit Quick 37/60 Maxi Pro Yellow της ABUS σας παρέχει άριστη ασφάλεια λόγω των χαρακτηριστικών που έχει.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματος Bikerspoint και αγοράστε το λουκέτο δισκοφρένου της ABUS στην τιμή των 93,25 ευρώ με έκπτωση, έναντι των 116,56 ευρώ που ήταν η αρχική!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Bikerspoint στο τηλ.: 215 5005001ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ