net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λύνεται το θέμα της ρυμούλκησης τρέιλερ με αγωνιστική μοτοσικλέτα, αλλά από ότι φαίνεται ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια τέλεσης αγώνων. Στην προπόνηση... καβάλα!

Λύση στη Μεταφορά Αγωνιστικών Μοτοσικλετών

Επιτρέπεται πλέον η μεταφορά και η ρυμούλκηση με ειδικό τρέιλερ, αγωνιστικών μοτοσικλετών με φορτηγά και επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, ΜΟΝΟ όμως κατά τη διάρκεια τέλεσης αγώνων.

 
Μετά την υπογραφή απόφασης από τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, επετράπη η μεταφορά και η ρυμούλκηση με ειδικό τρέιλερ, αγωνιστικών μοτοσικλετών με φορτηγά και επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα.

Η μεταφορά και η ρυμούλκηση των αγωνιστικών μοτοσικλετών αποτελούσε πάγιο αίτημα της Αθλητικής ΜΟΤ.ΟΕ καθώς και των Αθλητικών Σωματίων του χώρου.

Οι μοτοσικλέτες που φορτώνονται πρέπει να είναι ασφαλώς προσδεδεμένες στα οχήματα μεταφοράς, τα δε τρέιλερ, να είναι εφοδιασμένα με ειδική έγκριση τύπου.

Η ρυμούλκηση και η μεταφορά των αγωνιστικών μοτοσικλετών είναι δυνατή κατά τη διάρκεια διενέργειας των αγώνων (σ.σ. δυστυχώς από ότι φαίνεται η εγκύκλιος αφήνει μετέωρο το θέμα της προπόνησης, καθώς αν δεν γίνεται αγώνας, τότε από ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι παράνομο να μεταφέρετε μοτοσικλέτα με τρέλερ!)

“Με την ρύθμιση αυτή διευκολύνουμε την διενέργεια αγώνων μοτοσικλετών μειώνοντας το κόστος από την εν λόγω μεταφορά” δήλωσε ο Υφυπουργός, κ Μιχάλης Παπαδόπουλος.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ