net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα MV Agusta Dragster RC

MV Agusta Dragster RC

Παρουσιάστηκε η νέα MV Agusta Dragster RC και θα διατεθεί μόνο σε 350 κομμάτια παγκοσμίως. Η περιορισμένη της έκδοση τη καθιστά συλλεκτικό μοντέλο.

 
Η νέα Dragster RC έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αγορά σε μια περιορισμένη έκδοση. Το νέο μοντέλο αποδίδει φόρο τιμής στην αγωνιστική ομάδα της MV Agusta  «Reparto Corse World Superbike και Supersport». Παράλληλα με τις υψηλές προδιαγραφές και την τεχνική πρόοδο του Dragster RR, το RC διαθέτει επίσης την εκπληκτική εμφάνιση της  «Reparto Corse».

Το διακριτικό μασκάκι στο μπροστινό μέρος, το μπροστινό φτερό, όπως και τα πλαϊνά καλύμματα του ψυγείου είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Το μπροστινό, ανοδοιωμένο πιρούνι Marzocchi είναι πλήρως ρυθμιζόμενο. Η σέλα έχει κόκκινη και μαύρη απόχρωση με άσπρες ραφές και οι ζάντες ελαφρού κράματος, προέρχονται από το F4 RC.

Tο Dragster RC χάρη στις σημαντικές μηχανικές αναβαθμίσεις, αποδίδει 140 ίππους στις 13.100 σ.α.λ. με γραμμική απόδοση από τις χαμηλές στροφές. Κάθε Dragster RC έρχεται με πιστοποιητικό γνησιότητας και σφραγίδα παραγωγής μαζί με ένα ειδικό κάλυμμα μοτοσυκλέτας Dragster RC.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ