net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαύρη και απειλητική.

Το σκούρο της πάει πολύ.

Αυτός ο χρωματισμός είναι μοναδικός σε αυτή τη μία μοτοσικλέτα.

Το λευκό φιλέτο κάνει άριστη δουλειά στο να τονίζει τις γραμμές του F3 και να σπάει τη μονοχρωμία.

Τα πάντα κάρβουνο (ανθρακόνημα).

Αγωνιστική τάπα δίχως κλειδί και εγγύηση της MV Agusta.

Ανθρακόνημα σε αφθονία, μανέτες σπαστές από ergal εκ του επισήμου καταλόγου της MV Agusta.

Αυτή η μοτοσικλέτα είναι η νούμερο 01 από τις συνολικά 01 που φτιάχτηκαν. Το λέει στην ούγια.

Ουρά ανθρακονημάτινη, σέλα με δέρμα αλκαντάρα.

Συνεπιβάτης εδώ απαγορεύεται, είναι ιεροσυλία προς το ανθρακόνημα.

MV Agusta F3 Oscura

Πρέπει να το παραδεχτούμε, η F3 είναι κουκλάρα σε μαύρο. Η συγκεκριμένη κυρία φτιάχτηκε από έναν ιταλικό οίκο βελτιώσεων και ονομάστηκε Oscura, δηλαδή Σκούρα, ό,τι ακριβώς είναι.

 
Η ιταλική εταιρεία Tecnoart Sersan αρέσκεται σε βελτιώσεις ιταλικών μοτοσικλετών όλων των ειδών, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει με μια επισκεψη στην ιστοσελίδα της. Η πιο πρόσφατη δημιουργία της αφορά την MV Agusta F3 800, πάνω στην οποία οι μηχανικοί της Tecnoart άσκησαν την υψηλή τους τέχνη με στόχο να την κάνουν ελαφρύτερη και σκουρότερη, σε ένα σχέδιο που εξελίχθηκε σε συνεργασία με το εργοστάσιο της MV.

Το πρώτο βήμα αφορούσε την κατασκευή ενός πλήρως ανθρακονημάτινου κουστουμιού για τη μοτοσικλέτα, το οποίο παραγγέλθηκε στην επίσης ιταλική Avia Compositi. Φυσικά είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με όμορφα φιλέτα που τονίζουν τις γραμμές της μοτοσικλέτας δίχως να διαταράσσουν το σκοτεινό του χαρακτήρα της.

Στη συνέχεια προστέθηκε ένα κατάμαυρο πιρούνι της Marzocchi και η μοτοσικλέτα εξοπλίστηκε με ό,τι αξεσουάρ υπάρχει στον επίσημο κατάλογο της MV Agusta πληροί μια βασική προϋπόθεση: να είναι κατασκευασμένο από ergal (κράμα αλουμινίου) και ελαφρύτερο από το αρχικό. Το συνολικό αποτέλεσμα μειώνει το συνολικό βάρος του F3 κατά 3 κιλά, τίποτε το εντυπωσιακό δηλαδή, αλλά έχει κερδίσει τόνους σε εμφάνιση.

Η F3 Oscura παράχθηκε σε ένα και μόνο κομμάτι, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας της MV Agusta και προφανώς ο τυχερός που θα την αποκτήσει θα πληρώσει το κατιτίς του παραπάνω για να έχει μια πιστοποιημένα διαφορετική F3 από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους του κόσμου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ