net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια custom μοτοσυκλέτα με κινητήρα Maruti 800 κ.εκ.

Maruti Custom 800 κ.εκ: Aυτοκίνητο σε μοτοσυκλέτα

Ο Nilesh Sarode κατάφερε να βάλει τον κινητήρα 800 κ.εκ. του παλιού του αυτοκινήτου Maruti, σε μια χειροποίητη custom μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς.

 
Πιθανότατα, όλοι έχουμε ζήσει τη στιγμή που το πρώτο αμάξι που μας εμπιστεύτηκαν οι γονείς μας ήταν ένα παλιό Fiat, ένα Maruti ή κάποιο άλλο προϊστορικό μοντέλο. Αν εξακολουθείτε να το χρησιμοποιείτε, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Nilesh Sarode, που αποφάσισε  να χρησιμοποιήσει ένα κινητήρα Maruti για μια custom μοτοσυκλέτα.
 
Πρόκειται για μια εντελώς χειροποίητη μοτοσυκλέτα. Τα εξαρτήματά της, όπως το πλαίσιο, η δεξαμενή καυσίμου, το κάθισμα, το κιβώτιο ταχυτήτων και διάφορα άλλα είναι κατασκευασμένα από τον Sarode. Στο μπροστινό μέρος έχει διπλούς προβολείς που στηρίζονται σε ανεστραμμένα τηλεσκοπικά πιρούνια KTM Duke 390. Η μπροστινή ανάρτηση έχει τροποποιηθεί για να ελέγχει το βάρος της μοτοσυκλέτας.
 
Το μοντέλο διαθέτει, επίσης, ένα επίπεδο, χειροποίητο τιμόνι.  Το πίσω φτερό διπλώνει το ντεπόζιτο και μπορείτε να δείτε την τάπα  στο πίσω μέρος. Ο μπροστινός πίνακας  που βρίσκεται στη θέση του ντεπόζιτου, περιλαμβάνει την οθόνη με το ταχύμετρο, τον χιλιομετρητή, τον μετρητή καυσίμου, τον μετρητή θερμοκρασίας λαδιού και τις ενδεικτικές λυχνίες. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει μόνο ένα κάθισμα.
 
Το μοντέλο χρησιμοποιεί ένα κιβώτιο 4 ταχυτήτων μαζί με όπισθεν! Το κιβώτιο των ταχυτήτων μεταφέρει την ισχύ στον πίσω τροχό, ο οποίος πιθανά προέρχεται από το ίδιο το αυτοκίνητο. Και στους δυο τροχούς υπάρχουν δισκόφρενα για καλύτερη πέδηση.
 
Ο Sarode σχεδιάζει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση τροποποίησης μοτοσυκλετών, κάνοντας πειράματα με κινητήρες αυτοκινήτων.
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ