net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Mαθήματα εκπαίδευσης σε μοτοσυκλετιστές από Βρετανούς αστυνομικούς

Μαθήματα ασφάλειας από Βρετανούς αστυνομικούς

Η αστυνομία του Norfolk στην Αγγλία προσφέρει δυο νέα μαθήματα εκπαίδευσης στους μοτοσυκλετιστές σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς στο δρόμο.

 
Το πρόγραμμα Safer Rider αποτελεί μέρος μιας γενικότερης σύμπραξης για τη μείωση των ατυχημάτων και αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση του αριθμού των θυμάτων. Το μάθημα «Hugger Challenge» είναι ένα σεμινάριο κατάρτισης για ένα άτομο.

Τα μαθήματα Safer Rider, τα οποία εκτελούνται μέχρι τον Οκτώβριο, απευθύνονται σε πλήρως εξειδικευμένους αναβάτες, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Το μάθημα θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους επαγγελματικές συμβουλές για να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους. 

Το μάθημα θα περιλαμβάνει επίδειξη δεξιοτήτων από έναν αστυνομικό αναβάτη, καθώς και αξιολόγηση με γραπτή αναφορά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της αστυνομίας, Kris Barnard,  η μείωση του αριθμού των θυμάτων, που σκοτώνονται ή τραυματίζονται σοβαρά στους δρόμους του Norfolk παραμένει προτεραιότητα για τις αστυνομικές αρχές. Οι στατιστικές έρευνες δείχνουν ότι κάθε χρόνο ένα μεγάλο ποσοστό των θυμάτων, είναι μοτοσυκλετιστές.

Το βασικό μήνυμα αυτών των μαθημάτων είναι ότι η εκπαίδευση δεν είναι καταναγκαστικό έργο, αλλά το κλειδί για την ασφάλεια του αναβάτη.

Αραγε, θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο;
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ