net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δωρεάν μαθήματα από τη Harley-Davidson

Μαθήματα οδήγησης από τη Harley-Davidson

Η εταιρεία Harley-Davidson έθεσε ένα νέο στόχο για το 2017. Θα μάθει στους κατοίκους μιας ολόκληρης πόλης στη Βόρεια Ντακότα να οδηγούν μοτοσυκλέτα.

 
Πρόκειται για μια μικρή γεωργική πόλη της Βόρειας Ντακότα με 84 κατοίκους. Σύμφωνα με τον Anoop Prakash, διευθυντή μάρκετινγκ H-D στις ΗΠΑ, όλοι θα πρέπει να μάθουν να οδηγούν μια μοτοσυκλέτα.

Προφανώς, υπάρχει κάποιος λόγος πίσω από αυτό το εγχείρημα. Πριν από καιρό, η Harley είχε αποκαλύψει την πρόθεσή της να μάθει σε 2 εκατομμύρια Αμερικανούς να οδηγούν μια μοτοσυκλέτα. Οι νέοι αναβάτες δε πρέπει να βλέπουν το πάθος ενός μοτοσυκλετιστή να ξεθωριάζει. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να υλοποιήσει αυτό το όραμα.

Οι κάτοικοι της πόλης το βλέπουν σαν μια πρόκληση. Εγκαταλείπουν τις φόρμες εργασίες και τα τρακτέρ και σπεύδουν για τα μαθήματα οδήγησης. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να επιτύχουν σε αυτή τη δοκιμασία; Προς το παρόν ο δήμαρχος της πόλης, Jody Reinisch, είναι ενθουσιασμένος να βλέπει 3 γενιές να δοκιμάζουν όλοι μαζί μια νέα εμπειρία.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ