net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Maverick Vinales πάνω στη Yamaha M1

Maverick Vinales: Είμαι πάντα δυνατός στο Austin

Όταν ο Maverick Vinales τερμάτισε στην πρώτη θέση στους δύο πρώτους αγώνες, κατάφερε για λογαριασμό της Yamaha, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί από την εποχή του Wayne Rainey το 1990. Επόμενος στόχος του, η τρίτη συνεχόμενη νίκη.

 
Αν ο Maverick Vinales κερδίσει τον αγώνα, θα γίνει ο πέμπτος νεότερος αναβάτης που καταφέρνει τρείς νίκες στη σειρά μετά τους  Marq Marquez, Freddie Spencer, Casey Stoner και Valentino Rossi. Θα είναι επίσης και ο πρώτος οδηγός που το καταφέρνει αυτό οδηγώντας μοτοσυκλέτα της Yamaha.

O Marc Marquez όμως, ενας από τους βασικότερους αντιπάλους του, εκτός ότι είναι ο δεύτερος οδηγός στο grid, που έχει κερδίσει δύο πρώτους αγώνες σε μία χρονιά, έχει τερματίσει πρώτος σε όλους τους αγώνες στην πίστα του Austin.

Ο Maverick Vinales δήλωσε ότι : Ο επόμενος γύρος είναι στο Austin και είμαι χαρούμενος, γιατί εκεί κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα στη Moto 2 και πάντα ήμουν πολύ δυνατός. Επίσης τον περασμένο χρόνο έκανα ένα από τα καλύτερα μου αποτελέσματα σε αυτή την πίστα,  γι αυτό και πιστεύω ότι ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου. Μου αρέσει η διαδρομή  λόγω τον μεγάλων υψομετρικών διαφορών και θέλω πολύ να δω πως θα δουλέψει εδώ η Yamaha M1. Είμαι ενθουσιασμένος και γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω έναν καλό αγώνα εδώ.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ