net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο απογοητευμένος Maverick Vinales

Maverick Vinales : Ήταν μια περίεργη πτώση

Η πτώση του Maverick Vinales στον αγώνα του Austin, αφαίρεσε από τον Ισπανό τη δυνατότητα να κερδίσει και να γίνει ο πρώτος αναβάτης για τη Yamaha με νίκη στους τρεις πρώτους αγώνες.

 
Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Maverick Vinales, αφού μετά το καλό ξεκίνημα στους δύο πρώτους αγώνες, στο Austin έδειχνε ότι είναι ο μόνος που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον Marc Marquez. Μια πτώση όμως, του στέρησε εκτός από τις πιθανότητες για νίκη και τους βαθμούς, αφού δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα. Έτσι έχασε το προβάδισμα στη βαθμολογία από τον ομόσταυλο του Valentino Rossi και πλέον περιμένει τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ισπανία, για να επανορθώσει.

Ο Maverick Vinales δήλωσε : Ήταν πραγματικά μια περίεργη πτώση. Έκανα ακριβώς το ίδιο όλο το Σαββατοκύριακο και στο warm up πριν τον αγώνα, αλλά έπεσα. Νομίζω ότι είχαμε κάποια προβλήματα με το εμπρός ελαστικό. Παρ ΄όλα αυτά γνωρίζουμε ότι είμαστε δυνατοί και έχουμε την ταχύτητα. Θα προσπαθήσω να ξεχάσω αυτήν την πτώση και να πάω στην Jerez ακόμα πιο δυνατός, γρήγορος και συνεπής από ότι ήμουν εδώ.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ