net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα του Jorge Lorenzo τελειώνει.

Φορτισμένη η Valencia...

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha μιλά για τον τελευταίο του αγώνα με την ομάδα, ο οποίος θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Valencia.

 
Ο Jorge Lorenzo αναμφισβήτητα, είναι ένας από τους σημαντικότερους αναβάτες των τελευταίων ετών, τόσο γενικότερα όσο και για την ομάδα που τον φιλοξένησε τα τελευταία 9 χρόνια, την Yamaha.
 
Μετά από 106 βάθρα, 43 νίκες, 38 Pole positions και 3 παγκόσμιους τίτλους, ο Jorge Lorenzo θα βρίσκεται στην Ducati από του χρόνου. Μιλώντας για τον επερχόμενο αγώνα, ο Jorge έκανε λόγο για μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

«Θα είναι μια συγκινητική στιγμή. Εννέα χρόνια με την ίδια ομάδα, αυτή η εμπειρία μου έδωσε πάρα πολλά. Για αυτό τον λόγο θα επιδιώξω με κάθε μέσο να τελειώσω την σεζόν με μία νίκη στην Valencia. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο ανταγωνισμός μας είναι πολύ κοντά, αλλά θα προσπαθήσουμε.»

Μετά την αποχώρηση του Lorenzo, ο Maverick Vinales θα πάρει άμεσα την θέση του και θα συμμετέχει και στις δοκιμές, που θα ακολουθήσουν τον αγώνα. Ο άλλος αναβάτης του Ιαπωνικού εργοστασίου, Valentino Rossi, μίλησε για το γεγονός λέγοντας τα εξής: «Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει την Τρίτη και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον διότι θα δούμε τον Lorenzo στην Ducati και τον Iannone στην Suzuki. Για εμάς είναι ένα σημαντικό τεστ, διότι θα δούμε αν η νέα μοτοσυκλέτα είναι ο σωστός τρόπος να βελτιωθούμε»  
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ