net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μελλοντικά σχέδια

Πολλοί αναρωτιόμαστε πως θα είναι το MotoGP χωρίς τον «γιατρό» του, όταν έρθει η ώρα να αποσυρθεί από την διοργάνωση!

 
Μετά από 9 παγκόσμιους τίτλους, σίγουρα θα έρθει η στιγμή που 38χρονος θα φύγει από τους αγώνες του MotoGP. Το κενό θα είναι μεγάλο, όμως ο Valentino Rossi δεν θα επαναπαυτεί στον τίτλο του θρύλου αλλά και στην περιουσία που έχει δημιουργήσει.

Ανά τα χρόνια έχουμε ακούσει πολλά για τον «γιατρό» όπως η μετάβαση του στην Formula 1. Ας αφήσουμε όμως στην άκρη αυτά που έχουμε ακούσει και ας δούμε τι είπε ο ίδιος ο Valentino Rossi σε δηλώσεις του σε ξένη ιστοσελίδα.

«Ένας από τους στόχους μου θα είναι να αγωνιστώ στο Rally Dakar, αλλά για να πάρω μέρος σε αυτή την τεράστια και δύσκολη διοργάνωση θα πρέπει να προετοιμαστώ σκληρά. Πιθανότατα θα αγωνιστώ στην κατηγορία του αυτοκινήτου γιατί θεωρώ πως η μοτοσυκλέτα είναι πολύ επικίνδυνη σε αυτές τις συνθήκες. Θα δούμε… O δεύτερος στόχος είναι να αγωνιστώ στον 24ωρο αγώνα του Le Mans για τον λόγο οτι νιώθω πολύ καλύτερα όταν τρέχω σε μία πίστα και γιατί θα είναι τρομερή εμπειρία! Όταν έρθει η ώρα να αποσυρθώ από την διοργάνωση του MotoGP θα έχω αρκετό χρόνο να σκεφτώ με τι θα ακριβώς θα ασχοληθώ».
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ