net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο εικονικό παιχνίδι της Dorna Sports

Μετά τον Rossi, εσύ;

Η εταιρεία Dorna, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των πρωταθλημάτων MotoGP και SBK, παρουσίασε το νέο εικονικό πρωτάθλημα, αφιερωμένο στους οδηγούς του MotoGP 2017. Το παιχνίδι δημιούργησε η Milestone.

 
Το φαινόμενο e-Sports αυξάνεται συνεχώς. Παγκοσμίως, σημειώνεται αύξηση των παικτών, που αγωνίζονται σε τουρνουά με μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Για το λόγο αυτό η Dorna αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο παιχνίδι που να βασίζεται στο MotoGP 2017.
 
Το επίσημο παιχνίδι του MotoGP θα μπορούσε στη συνέχεια να αποτελέσει τη βάση για τους παίκτες να ανταγωνιστούν στο MotoGP και να προσπαθήσουν να προκριθούν στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια. Οι παίκτες θα αγωνιστούν στο PlayStation 4 σε 7 ειδικές εκδηλώσεις και οι 16 πιο γρήγοροι θα πάνε στην Ισπανία, όπου ο νικητής θα κερδίσει μια BMW M 240i.  
 
Σύμφωνα με τον Pau Serracanta, διευθύνοντα σύμβουλο της Dorna Sports, η είσοδος στον κόσμο των e-Sports, είναι η είσοδος στο MotoGP.  Ο στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια σύνδεση μεταξύ των πραγματικών και των εικονικών αγώνων, δίνοντας μια αίσθηση ρεαλισμού.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ