net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα δέκα μοντέλα που σας παρουσιάζουμε αποτελούν κάποιες από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην αγορά μεταχειρισμένου.

Μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες (on-off και street), αλλά και για scooter διάφορων κυβισμών, τα οποία θα βολέψουν όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στο ταξίδι.

Μεταχειρισμένα που σε αφήνουν… άφωνο!

Το ότι η επιλογή ενός μεταχειρισμένου μοντέλου είναι οικονομική, δεν αποτελεί νέο για κανέναν. Το ότι υπάρχουν, όμως, κάποια μοντέλα τόσο φτηνά στην αγορά του μεταχειρισμένου που μπορούν να σε αφήσουν άφωνο, αποτελεί ένα ευχάριστο νέο.

 
Η οικονομική κρίση, άλλωστε, είχε αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά, με αποτέλεσμα όσοι πωλούν πια τη μοτοσικλέτα τους να αναγκάζονται να ρίχνουν την τιμή, προκειμένου να βρουν γρηγορότερα αγοραστή. Ο τυχερός που θα την προλάβει θα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά: θα πρέπει να εντοπίσει γρήγορα την ευκαιρία, να ελέγξει προσεκτικά το μοντέλο που κοιτά και να αποφασίσει γρήγορα, πριν κάποιος άλλος του το πάρει μέσα από τα χέρια. 
Φυσικά, θα πρέπει να είναι και όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένος, προκειμένου να ξέρει πού να ψάξει. Και το αφιέρωμα που ακολουθεί προσβλέπει ακριβώς σε αυτό. Τα δέκα μοντέλα που σας παρουσιάζουμε αποτελούν κάποιες από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην αγορά μεταχειρισμένου και περιμένουν τον επόμενο ιδιοκτήτη τους. Πρόκειται για μοτοσικλέτες από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες (on-off και street), αλλά και για scooter διάφορων κυβισμών, τα οποία θα βολέψουν όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στο ταξίδι. 
Ενημερωθείτε, λοιπόν, για τις ιδιαιτερότητες, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές των παρακάτω μοντέλων, πάρτε την απόφασή σας και… ξεκινήστε το κυνήγι! 

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ