net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με ισχύ που επαρκεί για κάθε είδους περίσταση και έναν απόλυτα φιλικό χαρακτήρα το CBF θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του μέσου αναβάτη.

• Honda CBF 600S 2006

Τιμή:  3.200 ευρώ
Το CBF 600S είναι μια all round μοτοσικλέτα με ελαφρά «κλίση» προς το touring. Μέσα στην πόλη δεν θα σας προβληματίσει, αφού κινείται πολύ εύκολα χάρη στο εκπληκτικό ζύγισμα της. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμισμένες έτσι, ώστε να ενισχύουν τον τομέα της άνεσης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απορροφούν μεγάλο μέρος των ανωμαλιών του δρόμου. Στα φρένα του CBF συναντούμε ένα από τα καλύτερα συστήματα ABS που έχουν τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτα. Το συνεργαζόμενο σύστημα πέδησης παρέχει γραμμική λειτουργία και αποδεικνύεται αποτελεσματικό κάτω από όλες τις συνθήκες. Στο ταξίδι, το χαρακτηριστικό του CBF που κλέβει την παράσταση είναι η σταθερότητά του. Ακόμα και σε ταχύτητες κοντά στην τελική του, παραμένει ακλόνητο, δείχνοντας να μην επηρεάζεται από αέρα ή κακής ποιότητας δρόμο, ενώ η προστασία από τον αέρα είναι επίσης ικανοποιητική.
Τα πάντα πάνω στο CBF έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την εργονομία και την απόδοση σε πραγματικές συνθήκες, ενώ λόγω των ρυθμίσεων σε σέλα και τιμόνι, η θέση οδήγησης θα βολέψει… τους πάντες. Το σώμα του αναβάτη τοποθετείται σε ιδανική – άνετη για τα δεδομένα της κατηγορίας, στάση, χωρίς να αποκόπτει τον οδηγό από τον έλεγχο της μοτοσικλέτας. Στα θετικά, τέλος, συγκαταλέγονται και οι ρυθμιζόμενες καθ ύψος σέλα και ζελατίνα καθώς και το επίσης ρυθμιζόμενο τιμόνι, που προσφέρουν τη δυνατότητα να «φέρει» κάποιος τη θέση οδήγησης ακριβώς στα μέτρα του. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 4K, Y/Ψ, 4Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 599,9
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 78/10.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 5,9/8.000
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 19
Βάρος (κιλά) 197
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα)  220


 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ