net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η αναγνωρισμένη πλέον αξιοπιστία και οι συνολικές δυνατότητες εντός πόλης καθιστούν το scooter της SYM μια εξαιρετική επιλογή ως μεταχειρισμένο.

• SYM HD200i Evo 2010

Τιμή: 1.850 ευρώ
Το HD200 είναι ένα scooter που έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις. Το δυνατό και αξιόπιστο μοτέρ επιτρέπει την άνετη και γρήγορη μετακίνηση και στον αυτοκινητόδρομο, ενώ το χαμηλό βάρος, σε συνδυασμό με το καλοζυγισμένο πλαίσιο και τους μεγάλους τροχούς, του δίνουν τη δυνατότητα της γρήγορης και ασφαλούς μετακίνησης και στους μποτιλιαρισμένους δρόμους. Η SYM έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα κατασκευής του HD και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τα πολλά παραδείγματα που κυκλοφορούν στους δρόμους τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Το HD, βοηθούμενο από το καλό του ζύγισμα και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, μπορεί να κινείται «αέρινα» ανάμεσα στα εμπόδια, αδιαφορώντας παράλληλα για τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος, αφού οι μεγάλοι τροχοί προσδίδουν σταθερότητα και αφήνουν ανεπηρέαστο το σύνολο. Οι καλές αναρτήσεις, σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσδίδουν ακλόνητη συμπεριφορά στα ανοικτά κομμάτια και εμπιστοσύνη στις στροφές, όπου το HD μπορεί να οδηγηθεί πραγματικά γρήγορα για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
Μέσα στην πόλη, το scooter της SYM θα κινηθεί με ευκολία και ευελιξία ανάμεσα σε ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και σε συνθήκες πυκνής κίνησης, ο αναβάτης θα εκτιμήσει τις μαζεμένες του διαστάσεις. Αυτές, βέβαια, έχουν το τίμημά τους, όσον αφορά στους χώρους, ωστόσο, οι μεταφορικές δυνατότητες του HD δε θα προκαλέσουν σοβαρά παράπονα. Ο κινητήρας, τέλος, είναι ζωντανός στο μεγαλύτερο μέρος του φάσματος λειτουργίας του και μόνο σε ταχύτητες κοντά στην τελική, θα αναζητήσετε περισσότερη δύναμη. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 4Β
Κυβισμός 171
Ισχύς: (ίπποι/σ.α.λ.) Δ.Α.
Ροπή: (Kgm/σ.α.λ.) Δ.Α.
Βάρος (κιλά) 135
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 7,8
Τελική ταχύτητα. (χλμ./ώρα) 135

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ