net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία ξεχωριστή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα!

Midnight Runner

Το Midnight Runner είναι μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με εξαίρετο στυλ που παρουσιάστηκε στην Motor Bike Expo και συγκέντρωσε πολλά βλέμματα!

 
Υπεύθυνες για την κατασκευή του Midnight Runner είναι δύο Ιταλικές εταιρίες, η Apache Custom Motorcycles και η Energica Motor Company.

Ήθελαν να δώσουν στην μοτοσυκλέτα τους εμφάνιση που να θυμίζει αγωνιστική μοτοσυκλέτα της περιόδου 1970-1980 και για αυτό τον λόγο επιλέχθηκαν καμπυλωτά και αεροδυναμικά fairing, ενώ το ντεπόζιτο και το τμήμα της ουράς τετραγωνίζουν. Η εμφάνιση της είναι εκπληκτική, τα μπροστινά φανάρια όμως είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση καθώς είναι μεγάλα και τετράγωνα και θυμίζουν ότι είναι βγαλμένα από μοτοσυκλέτα αγώνων αντοχής.

Το χρώμα που επιλέχθηκε για την Midnight Runner είναι πράσινο, και είναι η απόχρωση που χρησιμοποιούσαν οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες εκείνης της εποχής, ενώ κάποιες κόκκινες πινελιές σε αξεσουάρ της μοτοσυκλέτες προσδίδουν την Ιταλική χάρη.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας της μοτοσυκλέτας τροφοδοτείται από μία μπαταρία 11.7 kWh και η ισχύς που αποδίδει είναι 95 ίπποι και μπορεί να φτάσει τελική ταχύτητα της τάξεως των 200 χιλιομέτρων ανα ώρα, η οποία είναι περιορισμένη. Η αυτονομία της φτάνει τα 200χλμ στο ECO πρόγραμμα το οποίο είναι ένα από τα τέσσερα προγράμματα της μοτοσυκλέτας.

Μπορεί η όψη του Midnight Runner να μοιάζει από μία άλλη εποχή, τα αξεσουάρ του όμως σίγουρα δεν είναι καθώς έχει ανεστραμμένο πιρούνι, μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 85% σε μισή ώρα, υπάρχει οθόνη που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη, σύνδεση με GPS, λειτουργίες Bluetooth και ABS της  Bosch το οποίο έχει και επιλογή απενεργοποίησης.

Πληροφορίες από τους κατασκευαστές για το αν και πότε θα μπει η Midnight Runner δεν υπάρχουν. Όπως και να έχει όμως πρόκειται για μία ξεχωριστή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα…
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ