net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μικρή δόση, μεγάλη δράση

«Είναι η κρυφή πηγή ενέργειας για τη μοτοσικλέτα – είναι μικρά και αναπάντεχα πολύ δυνατά», δήλωσε ο Carlos Travé, Γενικός Διευθυντής ΜΟΤΟ στη LIQUI MOLY, μιλώντας για τα καινούργια Motorbike Shooter της LIQUI MOLY, τα νέα πρόσθετα βενζίνης ΜΟΤΟ.

 
Η LIQUI MOLY είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές πρόσθετων που έχει ειδική γκάμα για μοτοσικλέτες. Αν και κατέχει αυτήν την κορυφαία θέση, η επιχείρηση φυσικά και δεν επαναπαύεται, αλλά εργάζεται εντατικά για να βελτιώσει το κάθε προϊόν, αλλά και ολόκληρη την γκάμα της. Έτσι, προέκυψαν τα νέα Motorbike Shooter.
 
Τα πρόσθετα αυτά διατίθενται σε μικρές συσκευασίες των 80 ml. Το περιεχόμενο τους επαρκεί ακριβώς για το ρεζερβουάρ μίας μοτοσικλέτας. Σε αντίθεση με τα υφιστάμενα πρόσθετα της LIQUI MOLY των 150 ml, μπορείτε να αδειάσετε όλη την ποσότητα των Motorbike Shooter στο ρεζερβουάρ. Έτσι, δεν χρειάζεται να αναζητάτε χώρο αποθήκευσης για μισογεμάτες συσκευασίες πρόσθετων.
 
Ως προς το περιεχόμενο, τα Motorbike Shooter ακολουθούν τις ήδη υπάρχουσες συνταγές. Το Speed Shooter είναι το μικρό αδελφάκι του πρόσθετου Motorbike Speed, το οποίο βελτιώνει την καύση και, συνεπώς, την επιτάχυνση. Το 4T Shooter είναι το μικρό αδελφάκι του πρόσθετου Motorbike 4T, το οποίο απομακρύνει τα υπολείμματα από το θάλαμο καύσης και με τον τρόπο αυτό, επαναφέρει τον κινητήρα στις αρχικές επιδόσεις.
 
«Τα Motorbike Shooter προσφέρουν περισσότερη απόλαυση στην οδήγηση και περισσότερη ισχύ», εξηγεί ο Carlos Travé. «Η διαδικασία είναι γρηγορότερη, απλούστερη και πιο οικονομική από το «φτιάξιμο»».
 
Σχετικά με τη LIQUI MOLY
Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4.000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα Λιπαντικών. Η επιχείρηση με ιδιοκτήτη τον Ernst Prost διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και ο περσινός κύκλος εργασιών της άγγιξε τα 489 εκατομμύρια ευρώ.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:
Τηλ. : 2310 779 641
[email protected]
www.liqui-moly.gr
 
 

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ