net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δυνατή προσφορά, με έκπτωση 1.000 ευρώ μαζί με ένα μοναδικό πακέτο δωρεάν παροχών που θα σας απαλλάξει από όλα τα πάγια έξοδα για 1 χρόνο!

Διαβάστε παροχές: Έκδοση πινακίδων, Τέλη κυκλοφορίας - Ασφάλεια - Service - Ανταλλακτικά και Λιπαντικά για 1 χρόνο, και Αντικλεπτικό ABUS (για την έκδοση ABS)!

Πολυτέλεια, design, χώροι, άνεση, και δύναμη. Τα 500cc και οι 38 ίπποι θα σας προσφέρουν γρήγορες αλλά και ασφαλείς βόλτες.

Όμορφο, ευρύχωρο, πρακτικό και κυρίως οικονομικό, το Satelis θα καλύψει την ανάγκη για άνετη αλλά και πολυτελή μετακίνηση εντός και εκτός πόλης.

Μοναδική προσφορά Peugeot Satelis 500

Η ΤΕΟΜΟΤΟ σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Satelis 500 με έκπτωση 1.000 ευρώ, προσφέροντας επιπλέον ένα μοναδικό πακέτο δωρεάν παροχών που θα σας απαλλάξει από όλα τα πάγια έξοδα για 1 χρόνο!

 
Αποκτήστε το σε προνομιακή τιμή και βάλτε μόνο τη βενζίνη! Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει η TEOMOTO!

Με αρμονικό και συγχρόνως επιθετικό σχεδιασμό το Satelis 500cc συνδυάζει τέλεια την δύναμη, την ευελιξία και την οδηγική άνεση. Όμορφο, ευρύχωρο, πρακτικό και κυρίως οικονομικό, το Satelis θα καλύψει την ανάγκη για άνετη αλλά και πολυτελή μετακίνηση εντός και εκτός πόλης. Τα 500cc με 38 ίππους θα σας προσφέρουν την απαιτούμενη δύναμη για γρήγορες αλλά και ασφαλείς βόλτες. Στον τομέα της άνεσης, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, η εξαιρετικής ποιότητας και άνεσης σέλα, οι δυνατοί προβολείς αλογόνου και οι άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. 

Τώρα, η ΤΕΟΜΟΤΟ, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Satelis 500 με έκπτωση 1.000 ευρώ, σε super τιμή που συναγωνίζεται τα scooter 300cc. Επιπλέον, με κάθε αγορά, σάς προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο δωρεάν παροχών που θα σας απαλλάξει από όλα τα πάγια έξοδα για 1 χρόνο!

Οι δωρεάν παροχές περιλαμβάνουν
-Έκδοση πινακίδων
-Τέλη κυκλοφορίας
-Ασφάλεια για 1 χρόνο
-Service για 1 χρόνο
-Ανταλλακτικά για 1 χρόνο
-Λιπαντικά για 1 χρόνο
-Αντικλεπτικό ABUS (για την έκδοση ABS)

Μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές τιμές προσφοράς και τις προσφερόμενες εκπτώσεις παρακάτω

Μοντέλο / Τιμή Καταλόγου / Έκπτωση / Τιμή προσφοράς
Satelis 500cc / 5.690 ευρώ / 1.000 ευρώ / 4.690 ευρώ
Satelis 500cc ABS / 6.290 / 1.000 ευρώ / 5.290 ευρώ

Το Satelis 500 και Satelis 500 ABS διατίθενται σε δύο χρωματισμούς: Μαύρο και Γκρι

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αποθέματος. Προλάβετε και κλείστε το δικό σας Satelis 500 στην αντιπροσωπεία των Peugeot Scooters, ΤΕΟΜΟΤΟ (τηλ. 210-3418262, 210-3418271), και στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Satelis 500, μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.peugeotscooters.gr

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ