net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα custom Moto Guzzi 1000 SP "Moto Lino"

Moto Guzzi 1000 SP: Γεφυρώνοντας το χάσμα

Η εταιρεία Moto Studio ολοκληρώνει ένα ακόμη απίστευτο πείραμα τροποποίησης. Πρόκειται για τη custom μοτοσυκλέτα Moto Guzzi 1000 SP «Moto Lino», που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν.

 
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Moto Studio τροποποιεί μια μοτοσυκλέτα, αλλά το να μεταμορφώνεις μια Guzzi είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη. Πήρε το όνομα της από τον Lino Tonti, ο οποίος εδώ και δεκαετίες δημιουργεί το πλαίσιο της ιταλικής μάρκας. Η Moto Guzzi 1000SP 1980 επινοήθηκε από τον ίδιο τον Bruce McQuiston. Ο Bruce έδωσε νέα ώθηση και χαρακτήρα στο μοντέλο.

Η Moto Studio άλλαξε τη διάταξη της πίσω ανάρτησης, κανοντάς το monoshock. Το αποτέλεσμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Ο κινητήρας της Moto Guzzi 1000 SP «Moto Lino» έλαβε κάτι περισσότερο από μια ανακατασκευή. Οι κεφαλές, αφού γυαλίστηκαν, είναι ελαφρώς μικρότερες σε μέγεθος, έτσι ώστε να αυξηθεί η σχέση συμπίεσης. Τα καρμπυρατέρ 28 χλστ αντικαταστάθηκαν από το 36 χλστ της Dellorto. Η νέα custom μοτοσυκλέτα είναι κατάλληλη πλέον για διαδρομές εντός κι εντός πόλης.

Με τη πρώτη ματιά η Guzzi μαγνητίζει το βλέμμα. Το αλουμινένιο ντεπόζιτο  φέρει τμήματα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Το πιρούνι είναι πλήρως ρυθμιζόμενο της Showa. Οι τροχοί 18 ιντσών, που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα στη μοτοσυκλέτα, αγκαλιάστηκαν με νέα ελαστικά Pirelli Sport Demon. Τέλος, το υπέροχο ντεπόζιτο και η σέλα είναι προϊόντα της ίδιας της εταιρείας Moto Studio.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ