net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

'Eagle Days' από την Moto Guzzi, με παρουσίαση του ολοκαίνουργιου V9, test rides και μοναδικές προσφορές!

Moto Guzzi Eagle Days

H Moto Guzzi αφιερώνει την εβδομάδα από 14 μέχρι 21 Μαίου στο ολοκαίνουργιο μοντέλο V9 και σας προσκαλεί να γνωρίσετε την νέα μοτοσυκλέτα, να κλείσετε test ride και να ενημερωθείτε για τις μοναδικές υπηρεσίες Moto Guzzi.

 
H Moto Guzzi γιορτάζει την παρουσίαση του νέου της μοντέλου, Moto Guzzi V9. Η νέα ενσάρκωση του πιο αγνού πνεύματος της Moto Guzzi, το V9 είναι ακριβώς αυτό: αυθεντικό σε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια. Αυθεντικό στην χρήση στιβαρών και υψηλής ποιότητας υλικών όπως ατσάλι και αλουμίνιο καθώς και στην επιλογή κορυφαίων εξαρτημάτων. Αυθεντικό στην αμεσότητα με την οποία ανταποκρίνεται στις οδηγικές σου επιλογές. Και αυθεντικό στην εξαιρετική ροπή του νέου κινητήρα των 850 κ.εκ.!

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου μοντέλου, η Moto Guzzi σας προσκαλεί στις Eagle Days, μια εβδομάδα αφιερωμένη στο V9. Από τις 14 μέχρι τις 21 Μαϊου, το κατάστημα 'Λυμπερόπουλος Κ.' στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 317, θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του, στο οποίο θα μπορέσετε αποκλειστικά, να θαυμάσετε το νέο V9 και το V9 bobber. Αλλά όχι μόνο! 

Στις Eagle Days, θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε test ride, αλλά και να ενημερωθείτε για τις μοναδικές υπηρεσίες που σας παρέχει η Moto Guzzi, όπως: 
δωρεάν διετή επέκταση εγγύησης 
δωρεάν οδική βοήθεια 
ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα

Επιπλέον, η εκδήλωση απευθύνεται και στους κατόχους Moto Guzzi V7, καθώς θα είναι αφορμή μιας ενδιαφέρουσας προσφοράς: Οι ιδιοκτήτες της μοτοσυκλέτας θα μπορούν να αγοράσουν αξεσουάρ από την γνήσια γκάμα της Moto Guzzi, με έκπτωση έως και 30%! 

Και μια ακόμα δυνατή προσφορά: όσοι αγοράσουν ένα Moto Guzzi V7 II μέχρι τις 21/5/2016, η εταιρεία θα προσφέρει εντελώς δωρεάν, την εξάτμιση Arrow! 

Μη χάσετε τις Eagle Days καθώς και τις προσφορές που θα ισχύσουν! 

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ