net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με έξι δοκιμές, τρία αφιερώματα και τα σημαντικότερα νέα από Ελλάδα και Κόσμο το νέο τεύχος ξεχειλίζει από ύλη! Στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: KTM RC 390 ABS

Δοκιμάζουμε: BMW R nine T

Δοκιμάζουμε: Triumph Tiger 800 XRx

Δοκιμάζουμε: KYMCO UXV 700i LX 4x4

Moto Τρίτη: Τεύχος vintage, sport και χρηστικό!

Με το νέο SYM Fiddle 200i, το «φτιαγμένο» Suzuki Inazuma με τη νέα απίστευτη τιμή, το ρετρό ΒΜW R nineT, το σπορτίφ KTM RC 390, το πολυπρόσωπο Triumph Tiger 800 XRx και το KYMCO UVX 700i, το νέο τεύχος τα έχει όλα!

 
Το τέταρτο τεύχος της χρονιάς είναι ένα ακόμη Moto Τρίτη που ξεχειλίζει από δοκιμές! Ψάχνετε οικονομική μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού; Έχουμε! Μικρό ρετρό scooter πόλης; Επίσης! Μεγάλη ρετρό μοτοσικλέτα που κάνει τα κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά της; Check. Μεσαίου κυβισμού σπορ μοτοσικλέτα για τα πρώτα σας βήματα και όχι μόνο; Ξανά check! All-round adventure μοτοσικλέτα για να τα κάνετε όλα; Σωστά μαντέψατε! Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά έχουμε και 4κίνητο UXV για δουλειές και διασκέδαση… βαρέως τύπου! Πάμε να τα δούμε λίγο καλύτερα.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: ΚΤΜ RC 390 ABS
To RC 390 αποτελεί την πιο σπορ μοτοσικλέτα στην γκάμα των μικρών ΚΤΜ και έρχεται να δώσει τη δική του απάντηση όσον αφορά την οικονομική μετακίνηση που συνδυάζεται με διασκέδαση για τους αναβάτες που έχουν στην κατοχή τους δίπλωμα κατηγορίας Α2.

Δοκιμάζουμε: BMW R nineT
Το R nineT σχεδιάστηκε αντλώντας στοιχεία από την πλούσια κληρονομία της γερμανικής εταιρίας που μετρά εννιά δεκαετίες ζωής. Έτσι καταφέρνει να συνδυάζει την αυθεντική παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία και απόδοση. Μια βόλτα είναι αρκετή για να σας πείσει γι αυτό.

Δοκιμάζουμε: Triumph Tiger 800 XRx
O 800άρης Τίγρης της βρετανικής εταιρίας ανανεώθηκε στα σημεία, απέκτησε νέα ηλεκτρονικά και έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού. Στην έκδοση XRx έχει και τον εξοπλισμό για να σας καλομάθει.

Δοκιμάζουμε: Suzuki Inazuma 250 με τελικό Yoshimura
Με τη νέα και σημαντικά χαμηλότερη τιμή του το Inazuma είναι μια οικονομική και χρηστική μοτοσικλέτα που απλά δεν πρέπει να αγνοήσεις. Με το τελικό της Yoshimura αποκτά και τη σωστή ηχητική υπόκρουση που του χαρίζει έναν σπορ τόνο και το κάνει να μοιάζει με μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού!

Δοκιμάζουμε: SYM Fiddle III 200i CBS
Το μικρό ρετρό scooter της SYM ανανεώθηκε σχεδιαστικά, απέκτησε νέο και μεγαλύτερο κινητήρα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και λανσάρεται ως μια ολοκληρωμένη πρόταση για κίνηση στην πόλη που συνδυάζει το στιλ με τη χρηστικότητα και την αέρινη κίνηση.

Δοκιμάζουμε: KYMCO UXV 700i LX 4x4
Η ναυαρχίδα της KYMCO στα side by side αποτελεί ένα απίστευτα αξιόμαχο όχημα ειδικών αποστολών που θα ενθουσιάσει όσους ψάχνουν ένα επαγγελματικό εργαλείο που να φτάνει και στις πλέον δύσβατες περιοχές, φορτωμένο μέχρι τα μπούνια.

Αφιέρωμα: Best Selling Scooter στα 150 κ.εκ.
Τα 150άρια scooter είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής κατηγορία στη χώρα μας καθώς καταφέρνουν να συνδυάζουν την ευελιξία με την οικονομία και τις καλές επιδόσεις. Σας παρουσιάζουμε τα best selling μοντέλα σε αυτόν τον κυβισμό για το πρώτο δίμηνο του 2015.

Αφιέρωμα: Εξουσιοδοτημένο service KYMCO  
Γνωρίστε τις after sales υπηρεσίες KYMCO και διαπιστώστε μερικούς από τους λόγους που έχουν κάνει τα μοντέλα της εταιρίας τόσο δημοφιλή στη χώρα μας.

Αφιέρωμα: Ανταλλακτικά
Η στιγμή της αγοράς ανταλλακτικών και αναλώσιμων μας φέρνει αντιμέτωπους με έναν κόσμο γεμάτο επιλογές. Γι αυτό και εμείς δημιουργήσαμε ένα μίνι αφιέρωμα όπου εξηγούμε συνοπτικά τι πρέπει να προσέχουμε για να επιλέγουμε το σωστό προϊόν για τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, τα αγωνιστικά νέα αλλά ούτε και οι τελευταίες προσφορές της αγοράς.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ