net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κερδίστε Jacket, γάντια ή μοτάκια, μέσω του νέου διαγωνισμού του Moto Τρίτη.

Γάντια Bering Elektor.

Μποτάκια Bering Orca.

Jacket Bering Odyssee.

Moto Τρίτη: Χριστούγεννα και νέος διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο θεσμός των διαγωνισμών από το Moto Τρίτη, με έπαθλα αυτή τη φορά χεiμερινό Jacket, γάντια και μποτάκια, τα οποία θα κερδίσουν ξεχωριστά, τρεις τυχεροί μας αναγνώστες.

 
O χειμώνας άρχισε να δείχνει τα δόντια του και περάν του παράγοντα προστασία που είναι επίκαιρος όλες τις εποχές όταν οδηγούμε μοτοσικλέτα, είναι πλέον επιτακτική και η ανάγκη για ζεστασιά και θωράκιση απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Για αυτούς τους λόγους, το Moto Τρίτη σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χειμερινό μοτοσικλετιστικό εξοπλισμό, κάνοντας μόνο λίγα κλικ! 

Προκειμένου να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Like ΕΔΩ, να κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (το συγκεκριμένο άρθρο) και να συμπληρώσετε σε αυτό το πεδίο τα στοιχεία σας (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού), ώστε να μπείτε στην κλήρωση για το Jacket, τα μποτάκια ή τα γάντια. 

Τα προς κλήρωση δώρα, είναι μια ευγενική χορηγία της No Limits. 

Αναλυτικότερα πρόκειται για τα: 

Jacket: Bering Odyssee 

100% αδιάβροχο, με αναπνέουσα μεμβράνη και αφαιρούμενη θερμική επένδυση αλουμινίου, θήκες για θερμικά επιθέματα Heat Pax, προστατευτικά CE σε ώμους, αγκώνες και πλάτη, ρυθμιστικά σύσφιξης στην μέση και στα μανίκια, σύστημα αερισμού, εσωτερικές τσέπες για κινητό και πορτοφόλι, σύνδεση με παντελόνι και ανακλαστικές λεπτομέρειες. 

Γάντια: Bering Elektor 

100% αδιάβροχα, κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό. Διαθέτουν θερμική επένδυση Thinsulate, ευλύγιστη ενίσχυση Softshell στο πάνω μέρος του χεριού, αντιολισθητική ενίσχυση στις παλάμες και ανακλαστικά υλικά. 

Μποτάκια: Bering Orca 

Πρόκειται ουσιαστικά για ψηλά μποτάκια με ισχυρή προστασία για τον αστράγαλο, αντάξια μιας κανονικής μπότας. Είναι 100% αδιάβροχα, κατασκευασμένα από δέρμα, διαθέτουν ανακλαστικά υλικά και προστασία στο σημείο επαφής του λεβιέ ταχυτήτων. Ταυτόχρονα είναι άνετα για καθημερινή χρήση χάρη στην σόλα από το κορυφαίο υλικό Vibram. 

Οι τρεις νικητές, θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα της NoLimits, στην οδό Καλιρρόης 47, Αθήνα. Εφόσον κάποιος εκ των νικητών προέρχεται από άλλη πόλη πλην της Αθήνας, το δώρο του θα αποσταλεί ταχυδρομικώς.

Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016. 

Οι νικητές του διαγωνισμού, που θα ανακοινωθούν την 4η Ιανουαρίου 2016, θα ειδοποιηθούν με e-mail αλλά και τηλεφωνικά, ενώ θα υπάρξει και σχετική ανάρτηση / ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!


Link συμμετοχής στον διαγωνισμό

Link για τη σελίδα του Moto Τρίτη στο Facebook

Link για την No Limits


 


 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ